Top 10 (23.03.2014)

Για ακόμα μια Κυριακή μάζεψα ότι καλύτερα βρήκα στο διαδίκτυο από, καμένα (και όχι), νέα και σας τα παρουσιάζω!


10. Ο Goku και ο Luffy καταστρέφουν το Τόκιο!
Η Namco Bandai Games για να γιορτάσει (και να διαφημίσει) το καινούργιο παιχνίδι της “J Stars Victory Vs.”, που έχει για ακόμα μια φορά όλους τους γνωστούς ήρωες από το Shonen Jump να πλακώνονται μεταξύ τους, έστησε ένα πραγματικού μεγέθους άγαλμα από τους δύο ήρωες από αυτά τα γνωστά franchise! Το άγαλμά είναι πραγματικά πολύ ωραίο και συνοδεύετε από έναν μεγάλο μοχλό του PS3 που τα κουμπιά του κάνουν τους ήρωες να μιλάν! Αξίζει το κόπο να πάτε στα links που παραθέτω παρακάτω να δείτε το άγαλμα από όλες τις μεριές! Το παιχνίδι τώρα θα κυκλοφορήσει για PS3 και PSVita αλλά, για ακόμα μια φορά σε Jump τίτλο, μόνο στην Ιαπωνία…

πηγή: kotaku.com, dblegends.com

9. Star Wars Episode VII, News:
Έρχονται σίγα-σιγά τα μαντάτα για την καινούργια ταινία. Δεν ξέρω αν είστε ενθουσιασμένοι ή όχι για αυτή, αλλά τα νέα μας φτάνουν με το σταγονόμετρο! Πέραν του ότι ο J.J. Abrams θα είναι αυτός που θα ηγείται του project δεν ξέρουμε τίποτα άλλο. Μάθαμε λοιπόν αυτήν την βδομάδα ότι η ταινία θα είναι, χρονικά, τριάντα χρόνια μετά το “The Return of the Jedi”, και ότι πρωταγωνιστές θα είναι ένα τρίο από νέους χαρακτήρες, και ότι μαζί τους θα έχουν μερικούς παλιούς. Ότι καταλάβατε, καταλάβετε… Η ταινία αναμένετε στους κινηματογράφους στις 18.12.2015 (και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το IGN) με ηθοπιούς ή όχι!

πηγή: ign.com

8. Ακόμα ένα trailer από τοThe Amazing Spider-Man 2”:
Έχουμε δει την μισή ταινία από τα trailers πια! Νομίζω πρέπει να είναι πάνω από πέντε. Πραγματικά πρέπει να έχουν κάτι πάρα πολύ γ**άτο που δεν μας έχουν δείξει ακόμα για να δικαιολογηθούν τα λεφτά που θα δώσουμε στο κινηματογράφο! Τέσπα, παρακολουθήστε το τελευταίο (όπως λένε) trailer για την ταινία που  αναμένετε για τις 02.05:

πηγή: comingsoon.net

7. Πόσοι “John McClanes” χρειάζονται για όλα τα “Die Hard”!
Το θέμα είναι απλό, και εξίσου καμένο! Στο κανάλι του YouTubeScreen Junkie”, έπιασαν γιατρούς, τους έβαλαν να δούνε όλα τα “Die Hard”, να αναλύσουν τα τραύματα του πρωταγωνιστή και να πουν αν θα την έβγαζε καθαρή! Το video είναι πολύ αστείο και αξίζει προσοχής, όπως και όλο τα κανάλι των παιδιών στο YouTube, ρίξτε ιδιαίτερα μια ματιά στα “Honest Trailers”, θα σας χαλάσουν και την πιο αγαπημένη σας ταινία!

πηγή: youtube.com/user/screenjunkies

6. Νέος χρόνος, νέο “Assassins Creed”:
Το ότι η σειρά πλέον έχει γίνει ετήσια δεν είναι νέο, έτσι θα περάσω κατευθείαν στα νέα, νέα! Αυτόν τον χρόνο ακούγεται ότι θα βγουν δύο παιχνίδια πάνω στην σειρά, ένα για τις παλιές κονσόλες και ένα για της καινούργιες. Η Ubi δεν μας έχει δώσει καμία πληροφορία για το παιχνίδι για τις παλιές κονσόλες (πράγμα που με καίει!), αλλά στο διαδίκτυο βγήκε ένα μικρό video, σαν visual-demo ας μου επιτραπεί η έκφραση, που μας δείχνει λίγο από το παιχνίδι. Έτσι λοιπόν αυτό θα λέγετε “Unity” θα διαδραματίζετε στην Γαλλική Επανάσταση, και ο πρωταγωνιστής του θα λέγετε Arno. Από την άλλην υπάρχει η φήμη ότι το άλλο παιχνίδι θα λέγετε “Comet”… Για να δούμε! Προς το παρόν απολαύστε τα καινούργια γραφικά και να βλέπω να πέφτουν σαγόνια…!

πηγή: kotaku.com, eurogamer.net

5. Castlevania DLC:
Μετά την επιβεβαίωση του DLC για τον “Lords of Shadow 2”, η Konami έβγαλε και ένα trailer, στο οποίο φανερώνεται λίγη από την ιστορία του Alucard, χαρακτήρα που θα χειριζόμαστε στο DLC. Όπως φαίνεται στο video ο πρωταγωνιστής του επιπλέον κεφαλαίου θα φέρει ανανεωμένες δυνάμεις σε ένα καινούργιο σενάριο για την σειρά. Ημερομηνία διάθεσης του είναι σε δύο μέρες… Υπομονή!

πηγή: thegang.gr

4. “GoT”, συνεχεία:
Για ακόμα μια βδομάδα έχουμε νέα πάνω στην σειρά. “Νέα”, δεν ξέρω αν παρατηρήσατε τον πληθυντικό!

1ον. Ο George είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι του έχει περάσει από το μυαλό να κλείσει η σειρά με κάποια ταινία! “Ούτως ή άλλως το budget για τα επεισόδια είναι ήδη αρκετά υψηλό. Και αυτοί οι δράκοι γίνονται πολύ μεγάλοι”, όπως αναφέρει ο ίδιος!

2ον. Έχουμε ένα ακόμα trailer για την 4η season:

πηγή: ign.com

3. Watch_Dogs, again!
Για αρχή (και για να το περάσω και στο ντούκου γιατί δεν με συμφέρει καθώς έχω Xbox360) μια ώρα παραπάνω περιεχόμενο θα έχουν οι κάτοχοι PS3 και PS4, καθώς και μια επιπλέον φορεσιά για τον πρωταγωνιστή. Πέρα από αυτό ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι θα είναι περίπου 35 με 40 ώρες απλά για το story, και θα φτάνει τις 100, και βάλε, αν θέλουμε να το βγάλουμε 100%! Πολύ καλό νέο, για να δούμε…

πηγή: gameover.gr, gameworld.gr

2. Resident Evil 7 ή κάτι άλλο?
Η Capcom στην επίσημη σελίδα του “Resident Evil” στο facebook, έχει βάλει πρόσφατα μια εφαρμογή που λέει στους χρήστες να μοιραστούν την πιο τρομακτική εμπειρία τους από όλη την σειρά R.E. Κάποιοι λένε ότι πρόκειται, ίσως, για κάποια διαφημιστική καμπάνια, πιθανώς για το R.E.7… Φήμες αναφέρουν ότι το επόμενο κεφάλαιο στην σειρά έχει ήδη αρχίσει να δημιουργείτε από τότε που βγήκε το R.E.6. Α! Και ξέχασα να αναφέρω ότι κάποιος από τους fans που θα γράψει κάτι στην εφαρμογή θα εμφανιστεί σε επερχόμενη παραγωγή της εταιρίας.

πηγή: gameover.gr

1. Ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox One στην χώρα μας!
Μικρή αλλά σημαντική η 1η είδηση αυτή την βδομάδα! Η Microsoft, λοιπόν, ανακοινώσε 25 χώρες που τον Σεπτέμβρη θα υποδεχθούν, επίσημα, το Xbox One, μέσα σε αυτές και η Ελλάδα! Τέλος το δελτίο τύπου που έχει σταλεί από την εταιρία αναφέρει ότι θα υπάρξουν περισσότερα, σε τοπικό επίπεδο, για την κάθε χώρα ξεχωριστά, τον Απρίλιο. Ίσως τότε μάθουμε και την ακριβή ημερομηνία…

πηγή: thegang.gr, myxbox.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις