Top 10 (09.03.2014)

Το 1ο top 10 του blog είναι γεγονός, ας μην μακρηγορούμε, αφού ούτος ή άλλος τα είπαμε κα στο άρθρο-εισαγωγή εχτές!


 10. DLC για το Castlevania: Lords of Shadow 2:
 Αν και δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για αυτό το θέμα, πρόκειται για κάτι που, εμένα προσωπικά, με έχει ενθουσιάσει. Το studio ανάπτυξης του παιχνιδιού (MercurySteam) και η Konami
δεν έχουν πει κάτι πάνω στο θέμα .

Παιδία που έσπασαν το κώδικα του παιχνιδιού βρήκαν σε αυτόν ένα αρχείο με το τίτλο “Revelations”, σε αυτό αναφέρεται ότι “Παίξτε ως ο Alucard σε αυτήν την προσθήκη του C:LoS 2. Η ιστορία του παιχνιδιού επεκτείνετε με νέες πτυχές στην πλοκή της να εμφανίζονται, μαζί με νέα περιβάλλοντα και γρίφους. Πολεμήστε πλάσματα του σκότους και ανακαλύψτε την αλήθεια πίσω από τον Alucard, στην ιστορία του Dracula, τον θάνατο του και την μάχη με τον Satan. Βιώστε μια νέα προοπτική για το τέλος του saga του LoS, που περιέχει αρκετές, διαφωτιστικές, αποκαλύψεις”.

Επίσης, στο demo του παιχνιδιού υπάρχει ένα αρχείο ήχου με το όνομα “Alucard DLC”.

Ε, άμα όλα αυτά δεν αποτελούν αποδείξεις τότε τι...? Λογικά, και έτσι όπως πάει η βιομηχανία, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μιλάμε για κάποιο DLC. Το κακό είναι ότι το παιχνίδι πήρε χαμηλές κριτικές από τα sites του χώρου και με την μεγαλομανία που έχει πιάσει τις εταιρίες συν του ότι πλέον θέλουν να δώσουν βάρος στην νέα γενιά οικιακών συσκευών, φοβάμαι μην το DLC πάει στα αζήτητα της MercurySteam

Όλα αυτά μέχρι την μέση της βδομάδας! Αργά την Παρασκευή μάθαμε και επίσημα από τα χείλη τις Konami ότι το DLC θα βγει στις 25 Μαρτίου! Μια χαρά λοιπόν!

πηγή: ign.com, totalxbox.com

9. Καινούργιο trailer για το Transformers: Age of Extinction:
Η καινούργια ταινία Transformers είναι καθόδων για τις αίθουσες των κινηματογράφων. Με την ημερομηνία να είναι αρκετά κοντά μας (3 Ιούλη) δόθηκε στην δημοσιότητα είναι πιο εκτενές trailer από την κουτσουλιά που πήραμε στο Super Bowl! Για ακόμα μια φορά, το trailer μας δείχνει πόσο θα μας πρήξουν με την μαμά Αμερική (από τα πρώτα δευτερόλεπτα φαίνετε τουλάχιστον 3 φορές η αμερικάνικη σημαία)! Καθώς και ότι θα δούμε για ακόμα αρκετούς, πάνω από το “κανονικό”, ανθρώπους στην ταινία… Τέσπα, δεν είμαι θα έλεγα ότι είμαι ιδιαιτέρα ενθουσιασμένος με την προοπτική μια ακόμα ταινίας Transformers αλλά δεν γ**εις…

Επίσης αν θέλετε μια πιο εκτενή ματιά στο trailer ρίξτε μια ματιά στο IGN καθώς εκεί κάνουν που και που σχολιασμό με slow-mo σε trailer για ταινίες και παιχνίδια.


πηγή: comingsoon.net, ign.com

8. Dishonored ΙΙ?
Φήμες υπάρχουν για την συνέχεια του, πολύ καλού, (ας το πούμε) stealth παιχνιδιού. Μια φωτογραφία έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου που δείχνει το logo του (υποτιθέμενου) καινούργιου τίτλου. Πάντως όλα θα αποκαλυφθούν στην ερχόμενη E3, όπως επίσης αναφέρει η φωτογραφία.

Προχτές, λοιπόν, ήρθαν στο φως κι άλλες πληροφορίες για το παιχνίδι, καθώς και μια άλλη εικόνα. Αυτές οι νέες πληροφορίες λένε λοιπόν ότι το παιχνίδι θα έχει άλλο πρωταγωνιστή, με καινούργιες δυνάμεις καθώς και μια μορφή multiplayer.



πηγή: gameover.gr

7. Νέα τριλογία Matrix!
Ακόμα δεν γνωρίζουμε πως και τι αλλά στο διαδίκτυο έπεσε μια πληροφορία ότι οι Wachowskis ετοιμάζουν κάτι. Η πληροφορία αναφέρει μάλιστα ότι η δουλειά για το σενάριο έχει αρχίσει ήδη. Το Empire αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι και στο παρελθόν έχουν δει το φως της δημοσιότητας ανάλογα νέα που δεν επαληθευθήκαν πότε. Επίσης στο site τους κάνουν μια πρόβλεψη-σκέψη για το αν θα είναι prequel, διότι ο Architect στα δύο τελευταία Matrix αναφέρει στον Neo την ύπαρξη και άλλον εκλεκτών πριν από αυτόν.

Αυτή η είδηση να πω την αλήθεια μου, με έχει ενθουσιάσει λίγο. Αν μπορέσουν να βάλουν μέσα την ατμόσφαιρα της 1ης ταινίας μαζί με την δράση των άλλων δύο νομίζω ότι θα βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

πηγή: empireonline.com

6. GTA V σε PC, Playstation 4 και Xbox One:
Φήμες θέλουν το πετυχημένο παιχνίδι της Rockstar να βγαίνει και στην καινούργια γενιά κονσολών. Εντάξει για το PC το ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα γίνονταν το port, αλλά κάποια sites του εξωτερικού δέχονται παραγγελίες και για κόπιες του παιχνιδιού και για PS4 και για XBO. Η Rockstar δεν έχει πει κάτι μέχρι στιγμής ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο. Μεταξύ μας όμως με τόσα εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι στιγμής δεν νομίζω να είναι και μεγάλο ρίσκο να τα ρίξει και στα καινούργια formats.

πηγή: gameworld.gr

5. Terminator Vs. RoboCop:
Στο καινούργιο επεισόδιο του “DEATH BATTLE!”. Τι είναι το  “DEATH BATTLE!”? Μια σειρά του ScrewAttack.com. Μέσα στα πολλά τα παιδία εκεί κάνουν και αυτό που όλοι οι καμένοι περιμέναμε, βάζουν κλασσικούς χαρακτήρες (και όχι μόνο) να παίξουν ξύλο μέχρι τελικής πτώσης! Έχει τα πάντα ο μπαξές από “Super Mario Vs. Sonic” μέχρι “Goku Vs. Superman”. Σε κάθε επεισόδιο αναλύουν τον κάθε ήρωα, τους βάζουν να παίξουν ξύλο και τέλος δικαιολογούν το γιατί και πως, νίκησε αυτός που νίκησε. Αν σας ενδιαφέρει να καείτε με κάτι δες τα όλα αξίζουν!

πηγή: screwattack.com

4. Πληροφορίες για την Ημερομηνία Κυκλοφορίας του Watch Dogs:
Για ακόμα μια φορά φήμες θέλουν τον αναμενόμενο (και πολύακυρωμενο) τίτλο της Ubisoft, Watch Dogs, να έρχεται στα χέρια μας στις 30 Ιουνίου. Την είδηση έδωσε, άθελά του, το αμερικάνικο Sony Entertainment Network που δείχνει αυτή την ημερομηνία για την κυκλοφορία του.

Τελικά η ίδια η Ubisoft βγήκε και μας έδωσε κάτι. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού είναι η 27 Μαΐου, αν όλα πάνε όπως τα θέλουν, φαντάζομαι! Μαζί με την, πολυπόθητη αυτή, μέρα η μαμά Ubi μας έδωσε και ένα trailer που παρουσιάζει το story του παιχνιδιού, το οποίο για κάποιο λόγο τόσο καιρό έμενε στα αζήτητα εξαιτίας των “πολλών” μηχανισμών που είχαν να μας δείξουν από το gameplay, επίσης ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι θα έχει multiplayer μέχρι και οχτώ ατόμων.
Για να δούμε… Εδώ και 4 μήνες έχω κάνει προπαραγγελία το παιχνίδι και ακόμα περιμένουμε…

πηγή: enternity.gr, myxbox.gr, gamespot.com

3. Mass Effect Trilogy σε Playstation 4 και Xbox One
Πριν από κανένα τετράμηνο ένας fan της σειράς είχε γράψει στο twitter του Aaryn Flynn (γενικό διευθυντή της BioWare) για αυτή τη σκέψη του. Ο Aaryn λοιπόν έρχεται τώρα σε αυτό, λέγοντας ότι “Έχουμε συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο, αν υπάρχουν εξελίξεις θα ενημερωθείτε, χαίρομαι που υπάρχει ενδιαφέρον”. Από την άλλην όλη η BioWare (όπως μας λένε και στο thegang.gr) δουλεύει πάνω σε άλλα projects (βλ. νέο Dragon Age και νέο Mass Effect) οπότε λίγο χλωμό προς το παρόν. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τις νέες κονσόλες, τα κακά ότι αυτό το ενδιαφέρον είναι, για ακόμα μια φορά, HD remake παλιών τίτλων…

πηγή: thegang.gr

2. Trailer από το καινούργιο Sin City:
Το καινούργιο Sin City έρχεται στους κινηματογράφους στις 22 Αυγούστου αυτό του έτους. Ο υπότιτλος του είναι “Sin City: A Dame to Kill For”. Την ταινία την σκηνοθετούν για ακόμα μια φορά ο Rodert Rodriguez μαζί με τον Frank Miller (που έχει γράψει και το comics στο οποίο βασίζεται), και θα έχουν μαζί τους σχεδόν όλο το cast από την 1η ταινία, καθώς και πολλούς καινούργιους. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο απλά απολαύστε το trailer:

πηγή: comingsoon.net

1. Ανακοινώθηκε επίσημα ο καινούργιος τίτλος Batman:
H Rocksteady (studio ανάπτυξης των δύο 1ωνBatman: Arkham”) ανακοινώσε τον καινούργιο Batman τίτλο που θα έρθει από τα χέρια της. Εδώ και καμία βδομάδα είχε ακουστεί στο Διαδίκτυο ότι το studio δουλεύει πάνω στο τίτλο αλλά τίποτα παραπάνω. 

Tο όνομα του είναι “Batman: Arkham Knight”, λοιπόν. Η ιστορία λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του “Arkham City”, με του super-κακούς να κάνουν μια συμμαχία εναντίον του Σκοτεινού Ιππότη της DC. Η Gotham έχει αδειάσει από κόσμο, διότι (μάλλον) ο Scarecrow έχει γεμίσει την πόλη με βόμβες. Έτσι λοιπόν μένουν μόνο συμμορίες και όλοι αυτοί που είναι εναντίον του Batman. Σε εικόνες του παιχνιδιού φαίνετε ένας άγνωστος κακός (που πιθανός να ηγείται της όλης φάσης), πληροφορίες θέλουν αυτόν τον κακό να είναι ο Hush, αλλά τίποτε δεν είναι επιβεβαιωμένο (αν και ο Hush κάτι φαινόταν να ετοιμάζει ήδη από το City, αν είχατε κάνει όλα τα site-missions που τον αφορούσαν). Αυτό θα είναι το κεφάλαιο της σειράς (αν ρωτάτε εμένα βέβαια θα έλεγα ότι αν κάνει επιτυχία, σιγά μην είναι το τελευταίο)! Με την Rocksteady να μας λέει, μόνο, ότι τα φινάλε θα είναι συγκλονιστικό.

Όπως καταλάβατε όλη η Gotham είναι πλέον η παιδική χαρά σας! Για 1η φορά στο franchise θα έχουμε τον έλεγχο του Batmobile για να διευκολυνόμαστε στις μεταφορές, καθώς η πόλη θα είναι τουλάχιστον πέντε φορές μεγαλύτερη από αυτή του “Arkham City” και θα χωρίζετε σε τρία μεγάλα νησιά! Επιπλέον ο Batman θα έχει καινούργιες κινήσεις στο ρεπερτόριό του για να τα βάζει με τους κακούς, καθώς και (όπως είναι λογικό) νέα gadgets. Το παιχνίδι θα έχει για ακόμα μια φορά τον Kevin Conroy στην φωνή του Batman, πράγμα που το κάνει ακόμα πιο ωραίο.

Τέλος ο τίτλος θα βγει στα συστήματα νέας γενιάς (Playstation 4 και Xbox One) καθώς και PC στις 14 Οκτωβρίου, η ημερομηνία γνωστοποιήθηκε από γκάφα του GameStop (κατάστημα για videogames στην Αμερικη) και μαζί λένε ότι θα δώσουν (στις προπαραγγελίες) και ένα DLC με την Harlet Quinn. Οι τωρινές οικιακές κονσόλες δεν βοηθούσαν το studio να κάνει αυτό που ήθελε (όλη η πόλη θα είναι προσβάσιμη χωρίς load), καθώς και το να έχει πολύ περισσότερους κακούς στην οθόνη. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος με αυτό το νέο γιατί όλα τα “Batman: Arkham” ήταν πάραπολυ καλά. Από την άλλην ακόμα ένας τίτλος ανακοινώνετε για την νέα γενιά, πράγμα ενθαρρυντικό για τις στεγνές (ακόμα) νέες κονσόλες. Ακολουθεί το επίσημο trailer του τίτλου:

πηγή: thegang.gr, gameworld.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις