Ubisoft, Press Conference, E3 2016

Εισαγωγή

H Ubisoft άρχισε και φέτος με ένα χορούς και διάφορα, τόσο για να δείξει το "Just Dance 2017", όσο και για να γιορτάσει τα τριάντα χρόνια της σαν εταιρία. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι είχαμε και την πρώτη αναφορά στην καινούργια κονσόλα της Nintendo, καθώς το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και σε αυτή την κονσόλα μέσα στο 2017.

Ghost Recon

Το πρώτο παιχνίδι που μας έδειξε η γαλλική εταιρία ήταν "Tom Clancy's Ghost Recon  Midlands". Είδαμε ένα live demo του παιχνιδιού σε τετραπλό co-op. Εμένα προσωπικά μου φάνηκε να έχει μια πολύ πιο action προσέγγιση με το παιχνίδι να συγχωρεί σχετικά εύκολα την όποια "μην όχι και τόσο stealth κίνηση".

South Park

Μετά είχαμε μια mini συνέντευξη με τους δημιουργούς του South Park, που μίλησαν και έδειξαν ένα demo από τη συνέχεια του "South Park, Steak of Truth", που ακούει στο όνομα "South Park, The Fractured but Whole". Το παιχνίδι έχει ξεφύγει από την high fantasy θεματολογία και πίανει την super hero. Θα το έχουμε στα χέρια μας στις έξι του Δεκεμβρίου και για λίγο χρονικό διάστημα όποιος το προπαραγγείλει θα πάρει δωρεάν και το πρώτο παιχνίδι.

VR και DLC

Είδαμε κάποια καινούργια στοιχεία για τα DLC του "The Division" και περάσαμε στα του VR. Η εταιρία ετοιμάζει αρκετά παιχνίδια και για αυτή τη τεχνολογία. Είδαμε το "Eagle Flight" που θα μας βάλει στο ρόλο ενός αετού! Είδαμε ένα παιχνίδι με θεματολογία από το σύμπαν του "Star Trek", όπου θα είναι multiplayer και θα μας φέρνει στο ρόλο ενός από τους ανθρώπους στη γέφυρα του Enterprise.

Διάφορα

Είδαμε ένα live demo και ένα trailer από το "For Honor", που θα έχει κανονικό singleplayer campaign και θα είναι κοντά μας στις 14 Φεβρουαρίου του 2017. Σειρά είχε το "Grow Up" συνέχεια του "Grow Home" που θα βγει τον Αύγουστο. Μετά μας έδειξαν την ένωση του "Trials" και του "Blood Dragon" από το "FarCry 3", αυτό φαίνεται περίεργο και φέρνει στη σειρά και άλλα οχήματα, πέρα από μηχανές, καθώς και πίστες που είσαι με τα πόδια.

Movies

Είδαμε λίγο τον παραγωγό της ταινίας "Assassin's Creed" να μας μιλάει για αυτή. Είδαμε και κάποια πλάνα που δεν είχαμε ξανά δει πριν και τέλος μάθαμε ότι το επόμενο παιχνίδι που θα πάει για την μεγάλη οθόνη είναι το "Watch Dogs".

Watch_Dogs 2

Μα έδειξαν με μια εκτενείς παρουσίαση το "Watch Dogs 2". Είδαμε ένα live demo του παιχνιδιού και από εκεί, πέρα από τα πολύ καλά γραφικά του, μας έδειξαν ότι έχουμε νέα πόλη -το San Francisco, καινούργιο πρωταγωνιστή -τον Marcus Holloway, καθώς και καινούργια "παιχνίδια" να παίξουμε. Πλέον μπορούμε να hack-άρουμε και αμάξια, έχουμε drones για να μας βοηθήσουν στη "δουλειά" μας. Μάθαμε επίσης ότι το παιχνίδι θα είναι στα χέρια μας στις 16 Νοεμβρίου σε Xbox One, PC και PlayStation 4 στο οποίο μάλιστα οι παίχτες θα έχουν και πιο νωρίς τα DLC του παιχνιδιού πριν από τις άλλες κονσόλες.

Steep

Τελευταίο παιχνίδι με νέο IP από την Ubisoft που ακούσει στο όνομα "Steep". Το παιχνίδι έχει να κάνει με extreme sports στα χιονισμένα βουνά των Άλπεων. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι με ανοικτό κόσμο και πολλά πραγματάκια να κάνεις πάνω στο θέμα.

Επίλογο


Εν κατακλείδι η γαλλική εταιρία γιορτάζει τα γενέθλια της με ένα roster που -πέρα από το σιγουράκι "Watch Dogs 2"- δεν είναι τόσο δυναμικό κατά την γνώμη μου. Ωραίο φαίνεται το "Steep" αλλά οι κινήσεις για το VR, πάλι κατά την γνώμη μου, είναι λίγο αδύναμες και όχι τόσο ποιοτικές έτσι όπως τις είδα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις