Top 10 (30.03.2014)

Άλλη  μια (δύσκολη για εμένα) βδομάδα έφτασε στο τέλος της! Πάμε γρήγορα στα top 10 νέα αυτής χωρίς να χάνουμε χρόνο, μπας και προλάβουμε και τις 12.00 που αλλάζει η μέρα...


10. Καινούργιο manga “DragonBall”:
Όχι, όμως, όπως το φαντάζεστε, σε ιστορία και έκταση.
 
ToJaco, The Galactic Patrolman”, λοιπόν, είναι ένα manga που έχει γράψει ο Akira Toriyama, και η ιστορία του είναι prequel του DragonBall. Στην πλήρη έκδοση του, που θα περιέχει όλα τα manga που βγήκαν, θα υπάρχει και ένα που θα λέγετε “DragonBall Minus”, δεν γνωρίσουμε τίποτα περισσότερο για την ιστορία αυτού, πέρα του ότι σε αυτό θα δούμε για πρώτη φορά την μητέρα του Goku, Gine!

πηγή: kanzenshuu.com


9. Το “Project Spark” σε δράση:
Το “Project Spark” είναι ένα παιχνίδι που ετοιμάζει η Microsoft για το Xbox One. Σε αυτό θα μπορούμε όλοι εμείς να φτιάξουμε, κυριολεκτικά, ότι παιχνίδι θέλουμε και να το μοιραστούμε με όλο τον κόσμο. Για διαφημιστικούς λόγους (φαντάζομαι) η, γνωστή, μπάντα Linkin Park έφτιαξαν το τελευταίο videoclip τους σε αυτό, σε μορφή παιχνιδιού. Το video είναι αρκετά καλό και μας δείχνει ότι η “δύναμη” του παιχνιδιού είναι αρκετή για να υλοποιήσει ότι μας κατέβει από το κεφάλι!

πηγή: ign.com

8. Το The Last of Us”, σε PS4:
Κάπου μέσα στην μέση της βδομάδας, ο πρόεδρος της SONY Τουρκίας, μας πέταξε αυτό το νέο (άθελα του ή όχι δεν ξέρουμε). Στην δήλωση του λέει ότι το παιχνίδι θα βγει το καλοκαίρι τόσο online όσο και σε δισκάκι και θα περιέχει και το DLC του μαζί.

Σήμερα, λοιπόν, κάποιο online κατάστημα, ονόματι XtraLife, και εδρεύει στην Ισπανία, έχει βγάλει το παιχνίδι αυτό για προπαραγγελίες, με την ονομασία “The Last of Us, Complete Edition”, δίνοντας μαζί και μια τσάντα πλάτης με το λογότυπο του τίτλου στην τιμή των 65 euro. Ημερομηνία για όλα αυτά, σύμφωνα με το κατάστημα, είναι η 19η Ιούνη…

πηγή: gameworld.gr, gamespot.com

7. Νέα από το καινούργιο “Transformers” παιχνίδι:
Το καινούργιο παιχνίδι “Transformers”, που θα ονομάζετε “Rise of the Dark Spark”, είναι η συνέχεια των, πολύ ωραίων, “War of Cybertron” και “Fall of Cybertron”, και θα συνδέσει το σύμπαν των παιχνιδιών αυτών με το σύμπαν των ταινιών, κάτι που εμένα προσωπικά με έχει ξενερώσει αφάνταστα (ναι, οι ταινίες είναι GTP). Τέσπα, μάθαμε λοιπόν ότι σε αυτό θα παίρνουν μέρος τρεις διαφορετικοί Optimus Prime, αυτός των ταινιών, αυτός των παιχνιδιών καθώς και αυτός από τα G1 “Transformers”. Πολυμορφία γενικά, πολύ φοβάμαι ότι το παιχνίδι δεν θα είναι και τόσο ποιοτικό όσο τα δύο προηγούμενα του, θες το ότι το έχει αναλάβει άλλο studio, θες ότι, λογικά, θα είναι movie tie-in, δεν ξέρω… Τα πράγματα δεν φαίνονται ιδιαίτερα καλά…

πηγή: kotaku.com

6. Καινούργιο παιχνίδι “Naruto”:
Αυτό θα έχει τον τίτλο “Naruto Shippuden, Ultimate Ninja Storm Revolution”, και θα κυκλοφορήσει για PlayStation 3 και Xbox 360 κάπου μέσα στο 2014. Το καινούργιο σε αυτό, πέρα από το story που θα είναι πιο μετά από το προηγούμενο παιχνίδι, είναι ότι οι μάχες πλέον γίνονται μεταξύ τεσσάρων ατόμων! Χαμός στην οθόνη λοιπόν, με τα προηγούμενα να έχουν πολύ ωραίες boss-battles, σχεδόν ίδιες με το manga-anime, περιμένω να δω πως θα υλοποιηθούν για ακόμα μια φορά σε περιβάλλον με τέσσερεις χαρακτήρες…

πηγή: gametrailers.com

5. Καινούργιο trailer για το “Xmen, Days of Future Past”:΅
Η 20th Century Fox έδωσε στην δημοσιότητα ένα ακόμα trailer από την ταινία, η οποία αναμένετε στις 23 Μαΐου. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω ψηθεί πολύ από το σενάριο που πραγματεύεται η ταινία.

πηγή: comingsoon.net

4. “Prodigy”, “Skylanders” για μεγάλους!
Το παιχνίδι αυτό θα παίζετε τόσο στον πραγματικό όσο και στον γραφικό κόσμο, πως γίνετε αυτό?

Ο παίχτης θα παίζει με πραγματικές μικρές φιγούρες και θα έχει στην διάθεσή του ένα πάνελ που εκεί θα τις ακουμπά και θα τις βλέπει να παίρνουν σάρκα και οστά στην οθόνη του. Οι ήρωες σας θα επιτίθενται, θα αμύνονται και θα κάνουν ξόρκια σύμφωνα με τις κάρτες που θα παίζονται επίσης πάνω στο πάνελ. Οι φιγούρες θα είναι συλλεκτικές και θα υπάρχουν και οι πιο σπάνιες (όπως συμβαίνει σε αυτά τα παιχνίδια).

Το παιχνίδι βρίσκετε ακόμα στην ιδέα με πολύ λίγα να έχουν γίνει πάνω σε αυτό, και με το Kickstarter του να ανοίγει, για να μαζέψει λεφτά, στις 2 Απριλίου.

πηγή: gameinformer.com

3. H EA και τα Star Wars παιχνίδια:
Η EA, λοιπόν, έχει πάρει τα δικαιώματα για χτίσει παιχνίδια Star Wars μετά της διάλυση της Lucas Arts. Το πρώτο δείγμα θα φανεί από τον καινούργιο “Battlefront”, τίτλο που αναπτύσσετε από την DICE ( βλ. “Battlefield”).

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρόεδρος της εταιρίας ανάφερε ότι θέλει να πάρουν το παράδειγμα των παιχνιδιών “Batman: Arkham”, με σεβασμό στο σύμπαν. Παιχνίδια που δεν θα εκμεταλλεύονται μόνο το όνομα αλλά θα δημιουργούν δικό τους χαρακτήρα πάνω στις ρίζες του franchise αλλά με φρέσκια πλοκή!

Για να δούμε… Πάντως, για εμένα, κρατάτε μικρό καλάθι…

πηγή: thegang.gr

2. Νέα για το “Batman: Arkham Knight”:
Την Τρίτη στις 25 του μήνα η Warner μάζεψε δημοσιογράφους του χώρου και παρουσίασε ένα demo του καινούργιου τίτλου. Εκεί, για ακόμα μια φορά, δόθηκε έμφαση στο ότι το παιχνίδι πρόκειται αποκλειστικά για next-gen παιχνίδι. Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δουν το καινούργιο Batmobile, που έφτιαξαν τα παιδιά εκεί για το παιχνίδι, καθώς και ένα πολύ μικρό μέρος της πλοκής με πρωταγωνιστή τον Scarecrow και τον καινούργιο χαρακτήρα, Arkham Knight, χαρακτήρα που έφτιαξε η DC αποκλειστικά για το παιχνίδι αυτό! Τα νέα είναι πολλά και διάφορα και δεν μπορώ να τα παραθέσω όλα εδώ. Θα σας πω μόνο να πάτε στο link και να τα διαβάσετε και μόνοι σας!

Σε αυτό μπορείτε να διαβάσετε από πρώτο χέρι για το demo, καθώς και μια μικρή συνέντευξη που δόθηκε μετά το τέλος αυτού.

πηγή: gameover.gr

1. Trailer της καινούργιας ταινίας των “Teenage Mutant Ninja Turtles”:
Για να μην μακρηγορούμε, για ακόμα μια φορά λίγα και καλά λόγια στο no1! Το τι είναι να “TMNT” για όλα εμάς τα παιδία που μεγαλώσαμε στην δεκαετία του ’90, δεν χρειάζεται να το αναλύσω. Η παλιές ταινίες κάνουν καλά την δουλειά τους μέχρι εκεί που μπορούν να την κάνουν για την εποχή τους, αλλά όλοι περιμέναμε κάτι το καινούργιο και φρέσκο, μια ακόμα τώρα που έχουν γίνει μόδα τα geek πράγματα στο κινηματογράφο. Έτσι λοιπόν έχουμε αυτή την ταινία που βγαίνει στις αίθουσες στις 8 Αυγούστου του τρέχοντος έτους. Προς το παρόν δείτε το (μικρό είναι η αλήθεια) trailer:

πηγή: comingsoon.net

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις