Top 10 (25.05.2014)

Ένα μεγάλο συγνώμη έχω να σου πω αναγνώστη μου! Συγνώμη που την προηγούμενη βδομάδα δεν πήρες Top10 στα χέρια σου! Ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έτσι αυτή τη Κυριακή σου φέρνω, ολόφρεσκο Top10, με νέα και από τις δύο βδομάδες (ευτυχώς δηλαδή γιατί η βδομάδα που μας πέρασε δεν είχε ιδιαίτερα πολλά πράγματα να δώσει)!

10. “Diablo 3: Ultimate Evil Edition”:

Η Blizzard, μετά την κυκλοφορία του expansion του “Diablo 3” για το PC, πέρασε σε ανακοίνωση για τις κονσόλες. Το πακέτο θα έχει την ονομασία του τίτλου του άρθρου και θα περιέχει όλο το “Diablo 3”, με το expansion του κλτ. Ημερομηνία που θα το έχουμε στα χέρια μας είναι στις 19 Αυγούστου για όλες τις κονσόλες, νέες και παλιές (εκτός από το WiiU) και σε τιμή 60 δολαρίων και 40, αντίστοιχα. Πολύ καλή επιλογή για όσους δεν έχουν παίξει το παιχνίδι. Εντάξει στις κονσόλες δεν είναι το ίδιο με το PC αλλά ο χειρισμός έχει γίνει πολύ καλό port, με αρκετούς PC gamers να ζητάν να περάσει και στο PC σαν επιλογή!

Πηγή: gameover.gr

9. Το πρώτο in-game video από το “Batman: Arkham Knight”:

Μέσα στην βδομάδα που πέρασε πήραμε στα χέρια μας το πρώτο video με gameplay από το παιχνίδι! Τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά μέχρι στιγμής!

πηγή: eurogamer.net

8. Trailer από το “Guardians of the Galaxy”:

Η Marvel έδωσε στην δημοσιότητα ακόμα ένα trailer για την καινούργια της ταινία “Guardians of the Galaxy”. Η ταινία θα είναι κοντά μας την 1η Αυγούστου του έτος που διανύουμε.

πηγή: comingsoon.net

7. Trailer για την σειράConstantine:

Έτσι, λοιπόν, μέσα στην βδομάδα είχαμε στα χέρια μας το πρώτο trailer για την σειρά “Constantine”. Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της αυτό το φθινόπωρο στο κανάλι NBC.

πηγή: comingsoon.net

6. Ανακοινώθηκε το “Far Cry 4”:

Κάτι είχε φτάσει στα αυτιά μας πιο παλιά για το 4ο μέρος της σειράς αλλά για ακόμα μια φορά ήταν φήμες. Μέχρι την Πέμπτη που η, μαμά, Ubi, ανακοίνωσε και επίσημα το καινούργιο κεφάλαιο του παιχνιδιού, που θα είναι στα χέρια μας στις 21 Νοεμβρίου για PS3, PS4, Xbox360, Xbox One και PC.

Οι πληροφορίες μας λένε για το σκηνικό που θα διαδραματίζετε η δράση που είναι τα Ιμαλάια! Ο κακός θα είναι κάποιος καινούργιος βαρόνος/βασιλιάς μιας φανταστικής περιοχής που ακούει στο όνομα Kyrat.

Η Ubi, μας πληροφόρησε, ακόμα, ότι όποιος προαναγγείλει το παιχνίδι θα έχει στα χέρια του την Limited Edition, που θα προσφέρει στον κάτοχο της κάποια in-game καλούδια.

πηγή: thegang.gr

6. Νέο trailer για το “Transformers: Age of  Extinction”:

Για ακόμα μια φορά δεν έχω να πω πολλά, απλά παρακολουθήστε το!

πηγή: comingsoon.net

5. Το “Two and a Half Men” θα τελειώσει στην 12η season:

          Όλοι νομίζω λίγο-πολύ έχετε δει ένα επεισόδιο της σειράς από’δω και από’κει, μα στην τηλεόραση, μα επειδή κάποιος φίλος έβλεπε what ever. Δεν είναι παράξενο άλλωστε για μια σειρά που πάει για την 12η season της και έχει πάρει αρκετά βραβεία.

Τα νέα λοιπόν είναι ότι η 12η season θα είναι και η τελευταία της. Η αλήθεια είναι ότι το show λίγο έχει χάσει από την στιγμή που έφυγε ο Charlie Sheen, με τον αντικαταστάτη του Ashton Kutcher να βαστάει γερά. Επιπλέον η σειρά έχασε και τον “μισό της άντρα” Angus T. Jones, που μίλησε με άσκημο τρόπο για αυτήν και τελικά αποχώρισε οικιοθελώς. Τέσπα, όλα δείχνουν ότι η τελευταία season θα είναι (αν όχι η πιο ωραία) αρκετά καλή, με τα ονόματα των απουσιαζόντων να ακούγονται για μια δεύτερη και τελευταία εμφάνιση…

πηγή: ign.com

4. Οι assassins θα συνεχίσουν να έρχονται στη παλιά γενιά!

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ubisoft, Yves Guillemot, τα “Assassins Creed” θα συνεχίσουν να βγαίνουν στα PS3 και Xbox360 για το “εγγύς μέλλον”. Αυτή η δήλωση έρχεται να κάτσει μαζί με την πληροφορία ότι τα “A.C.” φέτος θα είναι δύο, ένα για τις καινούργιες κονσόλες, το Unity που έχει ανακοινωθεί και επίσημα, και το Comet, που έχουμε ακούσει από το internet ότι ο πρωταγωνιστής θα είναι ένας Templar, για πρώτη φορά στην σειρά, και το παιχνίδι θα είναι κατευθείαν sequel του “Black Flag” με κάποιους από τους πρωταγωνιστές του να περνάνε από την οθόνη μας.

πηγή: ign.com

3. Trailer και ημερομηνία για το 4ο επεισόδιο του “The Wolf Among Us”:

Έχει χ**τεί να βγάζει επεισόδια η Telltale Games αυτόν τον καιρό, και καλά κάνει μεταξύ μας! Έτσι έχουμε την επόμενη βδομάδα το 4ο επεισόδιο του “The Wolf Among Us”, με τον υπότιτλο “In Sheeps Clothing”, και πιο συγκεκριμένα στις 28 του μήνα για το Xbox360, στις 29 για iOS και λίγο αργότερα για PS3, PS4, PS Vita και PC. Μαζί έχουμε και ένα trailer πάνω στο επεισόδιο:

πηγή: gameworld.gr

2. HALO”, φήμες και ανακοινώσεις:

Έτσι η Microsoft, στα ξαφνικά, την προηγούμενη βδομάδα μας είπε ότι το 5οHALO”, με την ανάπτυξη του να είναι στα χέρια του studio που έχει κάνει και το 4ο μέρος, 343 Industries. Το παιχνίδι, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από το 4ο, θα έρθει στα χέρια μας μέσα στο 2015, για το Xbox One. Μια χαρά από’κεί αλλά ψήλοι μπήκαν στα αυτιά μας, για ακόμα μια φορά από το internet, που θέλει μέσα στο 2014 να κυκλοφορεί μια συλλογή για το Xbox One που θα περιέχει όλα τα παιχνίδια που είχαν πρωταγωνιστή τον Master Chief. Για όλα τα παραπάνω θα περιμένουμε την E3 για να δούμε…

πηγή: gameover.gr

1. Xbox One χωρίς Kinect και “Games with Gold”:

Αρχίζουμε από το πρώτο μέρος του τίτλου, έτσι έχουμε την Microsoft να ανακοινώνει ότι η κονσόλα της από τον επόμενο μήνα θα πωλείτε χωρίς το περιφερειακό Kinect, στην τιμή των 399euro! Ρίχνοντας έτσι τον πήχη της τιμής στα όρια του PS4, και βγάζοντας από το πακέτο ένα περιφερειακό που είναι αχρείαστο στις περισσότερες τα ων περιπτώσεων. Για να επιτευχθεί όμως αυτό η κονσόλα θα πάρει ένα upgrade στις αρχές του μήνα που θα κάνει την περιήγηση στο menu απλή και για αυτούς που δεν έχουν την κάμερα. Έτσι πόροι από την GPU του συστήματος, που “έτρωγε” το Kinect, θα παραμένουν ελεύθεροι δίνοντας την δυνατότητα για καλύτερες απιδώσεις στην κονσόλα. Τώρα το αν οι developers θα κάνουν κάτι για αυτό είναι άλλη κουβέντα…

Πέρα από αυτό η εταιρία ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία “Games with Gold” θα περάσει και στην νέα κονσόλα της, με τον Ιούνη να είναι ο 1ος μήνας που θα πάρετε δωρεάν παιχνίδια, τα οποία όμως για να μπορείτε να παίξετε θα πρέπει να έχετε Gold συνδρομή στο XboxLive.

πηγή: gameworld.gr, thegang.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις