Top 10 (04.05.2014)

Happy “Star Wars Day”, σε όλους και “May the 4th Be With You”!!! Καινούργιο Top10 με νέα από games και κινηματογράφο και αυτή την Κυριακή, για ακόμα μια φορά. Διαβάστε και μορφωθείτε!

10. Monty Python Reunion:
Οι κωμικοί, βρετανική, ομάδα αποφάσισε για μια τελευταία φορά να ανεβάσει μια παράσταση στο θέατρο. Στην αρχή είχαν πει ότι θα είναι δύο οι παραστάσεις, με τα εισιτήριά τους να εξαντλούνται σε 44 δευτερόλεπτα, παρακαλώ!! Μετά από αυτό αποφασίστηκε οι παραστάσεις να γίνουν δέκα με την τελευταία, “The Last Night of Monty Python”, να προβάλετε ζωντανά σε 1500 αίθουσες κινηματογράφου ανά τον κόσμο!

πηγή: theganga.gr

9. Νέο trailer για τον “Godzilla”:
Πρόκειται για το ασιατικό trailer της ταινίας και για πρώτη φορά βλέπουμε τον Godzilla σε όλο του μεγαλείο, καθώς και τα δύο άλλα τέρατα που αυτός παλεύει στην ταινία. Παρακολουθήστε:

πηγή: empireonline.com

8. “Teen Age Mutant Ninja Turtles”, επανέκδοση του αρχικού trailer!
Δεν έχω να πω και πολλά εδώ, απλά ξανάβγαλαν το πρώτο trailer με πιο πολλές χελώνες μέσα. Έχω πει και πιο παλιά είμαι fan και γουστάρω πολύ!

πηγή: comingsoon.net

7. Xbox Original”:
Έτσι ονόμασε η Microsoft την καμπάνια που αφορά τις καινούργιες και αποκλειστικές τηλεοπτικές σειρές που θα φέρουν στο Xbox One. Μεγάλα ονόματα έχουν ανακοινωθεί που θα εμπλακούν σε αυτό όπως ο Steven Spielberg και ο Ridley Scott! Επίσης πέρα από την σειρά “Halo” ακούγονται και άλλα παιχνίδια για σειρές όπως το “Gears of War”, “Fables” καθώς και το “Forza”.


πηγή: thegang.gr

6. Ο βοηθός του George R.R. Martin, βοηθά την Telltale για το παιχνίδι:
Καινούργια καλά μαντάτα έχουμε από την μεριά της Telltale όσο αναφορά το παιχνίδι που αφορά την τηλεοπτική σειρά του GoT. O Ty Corey Franck, λοιπόν, είναι από κοντά στο studio ανάπτυξης και βοηθά. Για να δούμε τι θα δούμε… Πάντως δεν είναι να φοβόμαστε γιατί τα διαμάντια από την Telltale έρχονται σωρηδόν!




πηγή: thegang.gr

5. Ανακοινώθηκε το cast του “Star Wars: Episode VII”:
Επίσημα, πλέον, και χωρίς εικασίες για το ποιος και που, η Disney και η LucasFilm μας έδειξαν ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές στην καινούργια ταινία Star Wars μέσω μια φωτογραφίας. Η λίστα είναι μεγάλη, και η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να τους γράφω όλους οπότε πηγαίνετε στο link και δείτε! Το ωραίο, και νοσταλγικό, της φάσης είναι ότι όλοι οι, βασικοί, ηθοποιοί από την παλιά τριλογία είναι πίσω σε όλους τους γνωστούς ρόλους τους, καθώς και ο John Williams για ακόμα μια φορά στην μουσική πλευρά της ταινίας.

πηγή: thegang.gr

4. Ανακοινώθηκε το Season Pass του “Watch_Dogs”:
 Έτσι για ακόμα μια φορά έχουμε και λέμε, με 20 παραπάνω euro, παίρνετε, καινούργιο story κομμάτι με τον T-Bonee (καινούργιο χαρακτήρα), το “Conspiracy!” ένα mode που μετατρέπει το Σικάγο σε μια παράλληλη πραγματικότητα που βάζει τον παίχτη να κυνηγά ρομπότ (!), μια καινούργια στολή καθώς και ένα όπλο που μόνο με το Season Pass θα μπορείτε να αποκτήσετε, παραπάνω αποστολές στο single-player κομμάτι του τίτλου, κατέβασμα όλων των DLC μια βδομάδα νωρίτερα, καθώς και 25% έκπτωση σε αυτά.

Το τελευταίο δεν το κατάλαβα. Όσα Season Pass έχω αγοράσει υποτίθεται ότι σου δίνουν όλα τα DLC σε καλύτερη τιμή. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος στην μετάφραση και απλά να εννοούσαν ότι αν τα πάρεις ξεχωριστά θα είναι 25% πάνω η τιμή από το να πάρεις το Season Pass που τα περιέχει όλα. Θα δίξει…

πηγή: gameover.gr

3. Νέα κονσόλα από την Nintendo?
Φήμες μόνο υπάρχουν για το τι και πως. Στο διαδίκτυο έχει διαρρεύσει μια φήμη που θέλει την Nintendo στην φετινή E3 να παρουσιάζει όχι μία αλλά δύο καινούργιες κονσόλες, μια φορητή και μια επιτραπέζια. Η Nintendo από την σειρά της έχει βγει και έχει διαψεύσει τις φήμες αυτές αλλά τίποτα δεν αποκλείετε. Βασικά αν το WiiU δεν πάρει, έστω και λίγο, τα πάνω του μετά την έλευση του “Mario Kart 8”, δεν την βλέπω και πολύ ψέμα την είδηση…

πηγή: thegang.gr

2. Βγήκε το πρώτο trailer από την καινούργια σειρά Star Wars:
Το “Clone Wars” τελείωσε, το ”Rebels” αρχίσει! Η σειρά θα είναι στα πρότυπα της προηγούμενης. 3D animation, με καρτουνίστικη υφή και θα παίρνει μέρος κατά την διάρκεια της Galactic Empire του Palpatine/Darth Sidious. Λογικά τα γεγονότα θα είναι μέσα στο official lore της σειράς, όπως και αυτά του “Clone Wars”. Δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος με αυτή αλλά για να δούμε…

πηγή: comingsoon.net

1.Mario Kart 8”, λίγο πριν την κυκλοφορία:
Τα νέα που μας έφερε η Nintendo στη αρχή του μήνα κυκλοφορίας του παιχνιδιού είναι πολλά και κάνουν το (δικό μου, τουλάχιστον) hype να βαράει ταβάνι για το παιχνίδι! Πάμε λοιπόν:

1ον. Ανακοινώθηκαν καινούργιοι χαρακτήρες που ανεβάζουν το roster στον αριθμό των τριάντα, παρακαλώ! (αν και εμένα κάτι μου λέει ότι, αν παίξω ποτέ, πάλι με τον Mii μου θα παίζω)

2ον. Έδειξαν καινούργια αντικείμενα, με πιο τρελό το “8” που εμφανίζει οχτώ αντικείμενα που περιστρέφονται γύρω από το kart και ο παίχτης τα επιλέγει τυχαία (νομίζω!), σαν το “7” στο “Mario Kart 7”.

3ον. Μέχρι δώδεκα παίχτες θα μπορούν να παίξουν online.

4ον. Οι παίχτες θα έχουν δυνατότητα φωνητικού chat μέσω του GamePad.

5ον. (Τώρα αρχίζουν τα καλά!) Οι παίχτες θα μπορούν να δείχνουν τα πρωταθλήματα τους, είτε σε φίλους, είτε παγκόσμια, την ώρα που παίζουν! Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα να καταγράφουν τα καλύτερα στιγμιότυπα ή όλον το αγώνα (έχοντας ως πρωταγωνιστή έναν παίχτη ή όλους) και να τα ανεβάζουν, μέσω του “Mario Kart TV”, στο YouTube απευθείας!

6ον. Τέλος όποιος προμηθευτεί το παιχνίδι και το κάνει καταχώριση στο Club Nintendo από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 31 Ιουλίου θα έχει δωρεάν ένα τίτλο για κατέβασμα για την κονσόλα του, μεταξύ των: New Super Mario Bros. U, The Wind Waker HD, Pikmin 3, Wii Party U, Monster Hunter 3 Ultimate, Nintendo Land, The Wonderful 101, Sonic Lost World, Mario & Sonic at the Olympic Winter Games, Game & Wario!

Καθόλου άσκημα τα μαντάτα… Αλλά δεν παίζουν λεφτά παιδία… Κλαψ!!

πηγή: gameover.gr, enternity.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις