Top 10 (27.04.2014)

10. Το “Hearthstone” και η Blizzard μας φέρνουν κοντά:
Μετά την ανακοίνωση για το single-player campaign του παιχνιδιού η Blizzard θέλει να μας φέρει πιο κοντά σαν παίχτες, παρόλο που το παιχνίδι της παίζετε διαδικτυακά.

Πως θα το καταφέρει αυτό? Απλά πάρτε, το λιγότερο, άλλους δύο φίλους σας που παίζουν το παιχνίδι και μπείτε από την ίδια σύνδεση στο internet παίξτε μεταξύ σας και η Blizzard θα σας δώσει δώρο ένα background για τις κάρτες σας που μόνο έτσι μπορείτε να αποκτήσετε.

Η ερώτηση είναι απλή, υπάρχει κανένας στην Θεσσαλονίκη να κάνουμε κονέ?!

πηγή: kotaku.com





9. Νέο trailer για το καινούργιο “Sin City”:
Δεν έχω πολλά να πω εδώ (για ακόμα μια φορά), όσοι έχετε δει την 1η ταινία, πιστεύω, ότι περιμένετε και την 2η αγωνιωδώς. Προς το παρόν πάρτε ακόμα μια γεύση από αυτή από το 2ο trailer. Η ταινία θα έρθει στους κινηματογράφους στις 22 του Αυγούστου.

πηγή: comingsoon.net

8. Το bundle για το “Mario Kart 8” επιβεβαιώθηκε:
Την προηγούμενη βδομάδα είχε βγει μια φήμη σχετικά με το “Mario Kart 8”. Το παιχνίδι ήταν διαθέσιμο για προπαραγγελία μαζί με την κονσόλα WiiU σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μέχρι πρότινος η Nintendo δεν είχε προβεί σε δηλώσεις όσο αναφορά το θέμα. Τελικά μέσα σε αυτή την βδομάδα μας το επιβεβαίωσε και η ίδια.

 Όπως είχε ακουστεί το bundle θα περιέχει το παιχνίδι και την 32GB μαύρη κονσόλα και θα έχει τιμή γύρω στα 305euro. Τώρα η μαμά Ninty μας πληροφόρησε ότι στην αγορά θα διατεθούν και άλλα δυο bundle με τα χρώματα του Mario και του Luigi τόσο για ένα Wii Remote Plus που θα περιέχετε, όσο και για το WiiU Racing Wheel καθώς και για ένα κάλυμμα για το GamePad. Τέλος η συγκεκριμένες εκδόσεις θα περιέχουν ένα καπελάκι του εκάστοτε ήρωα.

πηγή: gameworld.gr, gamespot.com

7. “The Hobbit: The Battle of the Five Armies”:
Και στο no7 έχουμε άλλη επιβεβαίωση για φήμη της προηγούμενης εβδομάδας. Έτσι το 3ο Hobbit θα ονομάζετε πλέον “The Battle of the Five Armies”, δανεισμένο τον τίτλο από ένα από τα τελευταία κεφάλαια του βιβλίου. Η αλλαγή, σύμφωνα με τους παραγωγούς της ταινίας, έγινε γιατί το “There and Back Again” δεν ταιριάζει τώρα που η ταινίες είναι τρεις γιατί πολύ απλά ο Bilbo έχει φτάσει στο Erebor από την 2η, στη σειρά, ταινία όποτε ο τίτλος είναι λίγο άκυρος.

Τέσπα, με τα επικοινωνιακά τρικ, σημασία έχει η αλλαγή , τέλος!

πηγή: empireonline.com

6. 3 οι κλάσεις στο “Destiny”:
Το καινούργιο εγχείρημα από την Bungie ακούει στο όνομα “Destiny”, αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό. Το ότι το παιχνίδι θα είναι online FPS με RPG στοιχεία είναι επίσης γνωστό, ωστόσο η Bungie έδωσε στην δημοσιότητα ότι οι κλάσεις θα είναι τρεις και θα ονομάζονται, Hunter, Titan και Warlock, παρακάτω παραθέτω και το ανάλογο video παρουσίασης των κλάσεων αυτών:

πηγή: enternity.gr

5. “Watch_Dogs” Limited Edition:
Από την μερία της Ubisoft έχουμε αρκετά πραγματάκια όσο αναφορά το παιχνίδι:

1ον. Έχουμε στα χέρια μας ένα video που δείχνει πως υλοποιείτε το multiplayer κομμάτι του τίτλου. Οι ιδέες είναι ενδιαφέροντες και, προσωπικά, με έκανε να θέλω να παίξω και αυτό το κομμάτι του τίτλου (κάτι που δεν κάνω πολύ σε παιχνίδια).

2ον. Έδωσε στην δημοσιότητα το 1ο επίσημο unboxing της Limited Edition του παιχνιδιού. Τα καλούδια είναι πολλά και ενδιαφέροντα, αλλά ας μην “μιλάω” πολύ για αυτό και ας περάσουμε στο video:

πηγή: gameworld.gr

4. “Trans-News”:
Εδώ θα έχω να παραθέσω κάποια νέα όσο αναφορά τα “Transformers”. Καταρχάς έχουμε ένα καινούργιο trailer για την ταινία που αναμένετε το καλοκαίρι, δεν είναι κάτι το φοβερό ούτε και θα δείτε πολλές καινούργιες σκηνές. Δεύτερον έχουμε νέα όσο αναφορά το παιχνίδι που θα βγει μαζί με την ταινία (μάλλον!). Αυτό λοιπόν, όπως είχα γράψει και πιο παλιά (αν θυμάμαι καλά), θα είναι μίξη του σύμπαντος των ταινιών και των “Cybertron” παιχνιδιών. Έχουν βγει δύο-τρία trailers πάνω σε αυτό, το ένα μας παρουσιάζει τον Optimus Prime και το άλλο τον Bumblebee. Συγνώμη αλλά δεν βλέπω να είναι και πολύ σόι το παιχνίδι… Και είναι κρίμα γιατί τα “Cybertron” είναι και γ**ώ!!

πηγή: comignsoon.net, gameover.gr

3. Star Wars News 27.04.2014:
Τι νέα έχουμε από τον “Γαλαξία πολύ, πολύ μακριά”?

Για αρχή έχω ένα clip-άκι από το “Star Wars: Rebels” την καινούργια, animated, σειρά που θα βγει για να γεμίσει το κενό του “Clone Wars”, οι σειρά θα έχει καινούργιους πρωταγωνιστές και θα διαδραματίζετε την περίοδο της 1ης τριλογίας Star Wars.

Πάμε στα λυπητερά τώρα. Η LucasFilm, μετά την αγορά της από την Disney, απασχολείτε με τις 3000 ταινίες που θα βγάλει πάνω στο Star Wars, έτσι λοιπόν βγήκαν και είπαν τα εξής:

Το “Expanded Universe” δεν υπάρχει για τις ταινίες. Η δικαιολογία ήταν ότι πρέπει να είναι ελεύθεροι οι σεναριογράφοι για να γράφουν ότι θέλουν. Ναι μεν έχουν δίκιο, αλλά δεν διαγράφεις έτσι απλά όλο αυτό το σύμπαν. Μιλάμε για ιστορία που αρχίζει περίπου 10000 χρόνια πριν τις ταινίες και τελειώνει περίπου 1000 χρόνια μετά! Με comics, videogames, novels κτλ. να αφηγούνται αυτά τα γεγονότα. Όποτε όλοι εμείς οι καμένοι (και ρομαντικοί) με το σύμπαν αυτό τσάμπα διαβάζαμε/παίζαμε/βλέπαμε όλα ήταν για να είναι…

πηγή: empireonline.com

2. Βγήκε το 1ο trailer για το “[REC] 4: Apocalypse”:
Τι είναι το “REC”? Μια ισπανική σειρά ταινιών με zombies. Οι πρώτες δύο είχαν ιδιαίτερο χαρακτήρα, γιατί και καλά ήταν όλα τραβηγμένα από κάμερες χεριών. Πράγμα που πρόσθετε πολύ στην ατμόσφαιρα. Σεναριακά, επίσης, έχουμε έναν καινούργιο, λόγο που εμφανίστηκαν αυτά τα zombies, κατά την άποψη μου πολύ καλό. Τέσπα, από την 3η και μετά το πράγμα αλλάζει και πάμε σε “κανονική” ταινία. Το trailer, λοιπόν, μας δίνει μια γεύση από την επόμενη προσπάθεια, για να δούμε…

Πηγή: comingsoon.net

1.Resident Evil 7” και όχι μόνο:
Φήμες έναν τον γύρω του διαδικτύου ότι η Capcom θα πάει στην E3 με παρουσίαση του παιχνιδιού στις βαλίτσες της. Ο τίτλος αναμένετε να είναι σε όλες τις κονσόλες, και στις παλιές πιθανός, με την εταιρία να θέλει το 7ο μέρος της σειράς να ξεπεράσει τον προκάτοχό του σε πωλήσεις.

Από την άλλην έχουμε το μεράκι και την αγάπη των παιχτών για τα παλιά, καλά, Resi. Έτσι ένα παιδί έκατσε και ξαναέφτιαξε το R.E.2 με κάμερα τύπου .R.E.4 και με καλύτερα γραφικά. Για να το πετύχει αυτό πήρε κώδικα από το “R.E.: The Darkside Chronicles” και τον ήχο από το αυθεντικό R.E.2 του Playstation 1. Yπάρχουν δύο videos που ο φίλος αυτός μας δείχνει την δουλειά του. Περεταίρω δεν έχει φτιάξει ακόμα και ίσως να μην το κάνει ποτέ. Άσε λοιπόν τις μ**ακίες Capcom και φτιάξε κάτι κάλο, όπως οι fans της σειράς κάνουν!

πηγή: gameover.gr, eurogamer.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις