Top 10 (20.04.2014)

Θες, δεν θες Πάσχα έχουμε, και για κάποιο καρμικό και συμπαντικό λόγο έχει πέσει μαζί με αυτό των καθολικών, οπότε (σχεδόν) όλα τα sites έχουν ένα είδος διακοπές (όχι σαν και εμάς!), αλλά όλο και κάτι βρήκα (με το σταγονόμετρο) και σας τα παρουσιάζω:


10. Heroes Reborn:
Δεν ξέρω αν έχετε δει την σειρά “Heroes”, έπαιζε στο NBC πριν από κάποια χρόνια και το ‘κόψαν, δικαιολογημένα γιατί από την δεύτερη season και μετά έπεφτε σε ποιότητα το σόου.

Τέσπα, πάμε στα νέα, το “Heroes Reborn”, είναι ένα ακόμα βήμα για την σειρά που θα βγει σαν miniseries με 13 επεισόδια με νέους πρωταγωνιστές, που ίσως να περάσουν και λίγο οι παλιοί που και που! Αυτό λοιπόν θα έχει μια σειρά σαν prequel στο internet. Για να δούμε, γιατί η σειρά ήταν από τις αγαπημένες μου και ξενέρωσα τον πάτο μου όταν έπεσε τόσο πολύ… Όλα αυτά βέβαια το 2015.

πηγή: ign.com

9. “World of Darkness” no more:
ToWorld of Darkness”, για να καταλαβαινόμαστε, είναι ένα “pen-and-paper RPG” που παίζετε ως ένα πλάσμα της νύχτας ή ομοαίματους ή βαμπίρ! Το παιχνίδι αυτό έχει περάσει άλλες δύο φορές στο κόσμο των videogames και με τις δύο να είναι αρκετά καλές μέχρι πολύ δυνατές. Από’κει και πέρα το “WoD” είναι, ή ήταν, ένα MMORPG που αναπτυζόταν για PC. Το παιχνίδι φαίνονταν πολύ υποσχόμενο και πολύ κοντά στο “pen-and-paper” αλλά δυστυχώς για εμάς δεν θα βγει ποτέ… Κρίμα…

πηγή: gameworld.gr

8. Bundle “Mario Kart 8” με WiiU:
Κάπου στο internet, σε ηλεκτρονικό κατάστημα για ακόμα μια φορά, ανέβηκε bundle του WiiU με το επερχόμενο “Mario Kart 8”. Το πακέτο θα έχει το 32άρι GB WiiU με τον τίτλο. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ καμένος με τα Mario Kart και το 8αρι με HD γραφικά με τρέλανε… Θα περιμένω να δω τι γίνετε και μετά παίζει, μάλλον, στάνταρ αγορά. Μιλάμε για άπυρη διασκέδαση, είτε single είτε multi, αν και στο δεύτερο είναι πολύ, πολύ, πολύ πιο καλό!

πηγή: gameover.gr

7. Αλλαγή ονόματος στο 3οThe Hobbit”:
Κάτι φήμες έχουν βγει στο internet ότι η τρίτη ταινία μπορεί να αλλάξει όνομα. Από την 1η στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα είναι τριλογία όλο αλλάζουν ονόματα σε αυτές! Αυτή τη φορά ακούγετε πολύ το “Into the Fire” και υπάρχει και μια υπόθεση για το “The Battle of Five Armies”. Κάτι μου λέει ότι μέχρι τη ταινία, ή τουλάχιστον το 1ο trailer, δεν θα ξέρουμε τι και πως…

πηγή: empireonline.com

6. Ποιο είναι το καλύτερο starter pokemon από την αρχική γενιά?
Για ακόμα ια φορά το “DEATH BATTLE!” απαντά σε ένα μεγάλο αναπάντητο, καμένο, ερώτημα. Ποιο είναι το καλύτερο pokemon για αρχή? Δεν θα απαντήσω για να δείτε το video, είναι μικρό και τα λέει καλά…

πηγή: screwattack.com

5. Ενδιαφέροντα ποσοστά όσο αναφορά το “Steam”:
Στην σελίδα Ars Technica έκανα μια έρευνα όσο αναφορά το Steam. Τα αποτελέσματα που βγήκαν είναι αρκετά ενδιαφέροντα, αυτό που θέλω να τονίσω εγώ είναι ότι το 36.9% των παιχνιδιών δεν έχει παιχτεί ποτέ από τους κατόχους τους!!! Το ποσοστό είναι μεγάλο και το συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω εγώ είναι το εξής, μεγάλες προσφορές για να πουλάμε πολλά και πολύς καταναλωτισμός… Καταλαβαίνω γιατί και εγώ στην ίδια παγίδα έχω πέσει με τις προσφορές στο Xbox360!

πηγή: gameover.gr




4. Νέες εικόνες από το “Batman: Arkham Knight”:
Δεν έχω να πω πολλά εδώ, απλά νέες εικόνες βγήκαν στην φόρα από το παιχνίδι. Τα γραφικά φαίνονται για ακόμα μια φορά τρελά, να και ο λόγος που είναι μονό next-gen το παιχνίδι. Οι φώτο αυτές δείχνουν διάφορους εχθρούς, το Batmobile και το Batman να δέρνει κόσμο. Μια χαρά!

πηγή: gameover.gr

3. Πόσο μεγάλοι μπορούν να γίνουν οι δράκοι στο “Game of Thrones”:
Ο George R.R. Martin έχει ερωτηθεί πολλές φορές για αυτό το θέμα. Ο ίδιος λοιπόν θα βγάλει ένα βιβλίο με τον τίτλο “Κόσμος του Πάγου και της Φωτιάς: Η ανείπωτη ιστορία του Westeros και ο κόσμος του Game of Thrones”, από αυτό μας έχει τιασάρει μια εικόνα με τον Aegon the Conqueror πάνω στο δράκο του Balerion the Black Dread. Πραγματικά οι δράκοι θα γίνουν, μάλλον, πολύ μεγάλοι…



πηγή: comingsoon.net

2. Άλλο ένα clip από το “The Amazing Spider-Man 2 ”:
Ναι ξέρω έχετε κουραστεί από το πόσα πολλά clips, trailers και γενικότερα πόσα έχετε δει από την ταινία αυτή, και εγώ το ίδιο, είμαι σε αυτό το σημείο, που έχουμε δει την μισή ταινία. Τέσπα, αυτή η σκηνή αρκετά καλή και αξίζει, απολαύστε:

πηγή: comingsoon.net

1. “X-Men: Days of Future Past” trailer no 214124!
Ναι, το έκραξα πριν και θα το ξανακράξω, αφήστε να δούμε και τίποτα στην ταινία βρε παιδιά! Αλλά έχω τόση μεγάλη πώρωση με τους X-Men που δεν μπορώ να μην βάλω no 1 αυτή τη σκηνή από την ταινία! Έτσι λοιπόν έχουμε το trailer καθώς και την εναρκτήρια μάχη από την ταινία. Μην φοβάστε για spoilers είναι πολύ μικρή! Δείτε το. Η ταινία γίνετε όλο και πιο αναμενόμενη από εμένα ελπίζω, να είναι και από εσάς.

πηγή: comingsoon.net, empireonline.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις