Ubisoft, Press Conference, E3 2014


Δεύτερος publisher, και τελευταίος, για φέτος είναι η Ubisoft. Έτσι έχουμε τα κορυφαία από την δική της συνέντευξη τύπου.

Η γαλλική εταιρία μπήκε δυναμικά φέτος με ένα video από το επερχόμενο “FarCry 4”. Το video, που είναι η αρχή του παιχνιδιού όπως μας είπαν, δείχνει τον πρωταγωνιστή στην πρώτη του επαφή με τον κακό της υπόθεσης. Το παιχνίδι για ακόμα μια φορά φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Σειρά είχαν και τα χορευτικά την Ubi. Έτσι έχουμε από πλευρά της το “Just Dance 2015”, καθώς και μια νέα εφαρμογή για iOS και Android που ακούει στο όνομα “Just Dance  Now”. Με αυτή μπορούμε οπουδήποτε να παίξουμε το παιχνίδι, και όσα άτομα θέλουμε!

Για ακόμα μια φορά θα πάμε στη έρημη Νέα Υόρκη του “The Division”. Όχι για κάποιο demo αλλά για ένα video σχετικά με την ιστορία που βασίζετε το παιχνίδι και το πως η πόλη έγινε έτσι όπως έγινε.

Έπειτα μας έδειξαν για ακόμα μια φορά ένα video που περιείχε ένα demo, στα γρήγορα, του “The Crew”. Εδώ έδωσαν έμφαση στο κόσμο του παιχνιδιού που είναι ολόκληρες οι Η.Π.Α. από την μια πλευρά της ηπείρου μέχρι την άλλη χωρίς loading! Επίσης μάθαμε ότι η ανοιχτή beta του παιχνιδιού θα τρέξει στις 23 του επόμενου μήνα και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 11.11.2014.

Και πάλι πάμε ένα ταξίδι στο χρόνο και πίσω στη Γαλλική Επανάσταση. ToAssassins Creed, Unity” είναι εδώ για ακόμα μια φορά, με ένα trailer καθώς και gameplay demo από διαφορετική αποστολή από αυτή που είδαμε στην Microsoft. Το παιχνίδι, από άποψη γραφικών, φαίνεται καταπληκτικό. Για ακόμα μια φορά έμφαση δόθηκε στο τετραπλό Co-Op του. Τέλος το παιχνίδι θα είναι κοντά μας στις 28.10.2014.

Νέο IP, και η Ubisoft έχει βαλθεί να μας κάνει στιλάκια! “Shape Up”, το όνομα και πρόκειται για αποκλειστικό τίτλο του Xbox One. Εδώ θα κάνουμε γυμναστική χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Το παιχνίδι έχει έξυπνες ιδέες, όπως με τα hi-score σου που τα στέλνεις σε κάποιο φίλο σου μαζί με την μάπα σου και σε βλέπει να διαγωνίζεσαι μαζί του! Γενικά το χιούμορ είναι πολύ στο παιχνίδι.

Ακόμα ένα νέο IP, που αυτή τη φορά μας πάει στα γεγονότα του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Στο “Valiant Hearts” λοιπόν έχουμε να κάνουμε, στιλιστικά με ένα πανέμορφο παιχνίδι, που παίρνει τις μαρτυρίες από γράμματα που στέλνονταν εκείνο τον καιρό από τους φαντάρους στους γνωστούς τους. Η ιδέα φαίνεται καλή απλά δεν είδαμε καθόλου gameplay…


Τέλος η Ubi έκλεισε με ένα demo του καινούργιου “Rainbow Six, Siege”. Στο demo είδαμε ένα mach έξι εναντίον έξι που οι μισοί ήταν ιδικές δυνάμεις και οι άλλοι μισοί κρατούσαν σε ένα σπίτι όμηρο μια κοπέλα. Το παιχνίδι, αν και σε πρώιμα στάδια, φαίνεται να έχει γραφικάρες και δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι σχεδόν τα πάντα μέσα στο σπίτι καταστρέφονταν (με αποκορύφωμα τους τοίχους, που βοηθούσαν και στο gameplay)!

Έτσι τελείωσε και η Ubisoft, αφήνοντας την Sony να περιμένει την ώρα της για την τελευταία συνέντευξη τύπου της ημέρας. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι κάτι ακούγονταν για ένα “Assassins Creed” για την προηγούμενη γενιά κονσολών αλλά στην συνέντευξη ούτε λόγος…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις