Electronic Arts, Press Conference, E3 2014


Συνέχεια είχε η Electronic Arts να για να μας μιλήσει για τα καινούργια της παιχνίδια.

Η συνέντευξη άρχισε με ένα video από την DICE και πιο συγκεκριμένα από το τμήμα της που ασχολείται με το “Star Wars, Battlefront”. Τα παιδιά εκεί φαίνεται να έχουν ρίξει πολύ δουλειά στο τίτλο, επισκεπτόμενοι τις ίδιες τοποθεσίες που γυρίστηκαν οι ταινίες και μπαίνοντας μέσα στα ίδια σκηνικά. Λίγα πράγματα είδαμε από το, ίδιο το, παιχνίδι και δεν ήταν τίποτα παραπάνω από τις τοποθεσίες αυτές φτιαγμένες με την μηχανή γραφικών της EA.

Την σκυτάλη πήρε η BioWare με το επόμενο μεγάλο χαρτί της εταιρίας που ακούει στο όνομα “Dragon Age Inquisition”. Εδώ, σε αντίθεση με την συνέντευξη της Microsoft, είδαμε ένα μικρό demo από το παιχνίδι που εμβαθύνει στο πως χειρίζεστε το party σας σε περίπτωση μάχη. Οι τρόποι είναι δύο, είδαμε τις αλλαγές, πάνω στην δράση, μεταξύ των χαρακτήρων και είδαμε και το ότι μπορείς να παγώσεις τον παιχνίδι και να τους βάλεις να κάνουν αυτά που θες. Τέλος πήραμε μια μικρή γεύση από την ιστορία του party μας.

Σειρά είχαν το καινούργιο “Mass Effect” καθώς και ένα άλλο, καινούργιο, IP που δεν μας είπαν και πολλά. Όσο αναφορά το “Mass Effect” τώρα, θα έχουμε στα χέρια μας ένα εντελώς καινούργιο κόσμο στο σύμπαν με πλανήτες και πρωταγωνιστές που δεν έχουν εμφανιστεί στην σειρά πιο πριν.

Οι αξιαγάπητοι Sims επιστρέφουν στο τέταρτο μέρος της σειράς και αυτή τη φορά έχουν παραπάνω προσωπικότητα από πιο πριν. Έτσι βάζοντας τα τρία κύρια συστατικά αυτής θα κάνετε τον sims σας να αντιδρά διαφορετικά στις καταστάσεις και, αν είναι τέτοιος τύπος(!), να θυμάται πράγματα και να αλληλεπιδρά διαφορετικά σε άνθρωπο από άνθρωπο με την πάροδο του παιχνιδιού. Επίσης είδαμε έναν καινούργιο τρόπο που σου επιτρέπει να μοιραστείς τους sims σου καθώς και τις άλλες δημιουργίες σου (πχ. σπίτια) με όλη την κοινότητα του παιχνιδιού πολύ πιο γρήγορα και απλά. Το παιχνίδι θα είναι στα χέρια μας στις 2.9.2014.

ΕΑ είναι αυτή από στιγμή σε στιγμή περιμέναμε και τα αθλητικά της παιχνίδια. Έτσι έχουμε, UFC (που αξίζει να τονισθεί ότι θα έχει τον Bruce Lee μέσα!), NHL, PGA TOUR, MADDEN και FIFA (το οποίο πλέον θα δίνει και συνθήματα στους παίχτες κατά την πάροδο του αγώνα, παίζοντας βασικό ρόλο, έτσι, στην αποδοτικότητά τους). Τέλος έχουμε ένα καινούργιο IP από την Criterion Games, δεν γνωρίζουμε ακόμα το όνομα του αλλά θα πρόκειται για ένα FP παιχνίδι που θα σχετίζετε με τα extreme sports, τις μεγάλες ταχύτητες και όχι μόνο.

Μ.Ο.Β.Α. και από την EA λοιπόν, που ακούει στο όνομα “Dawngate”. Το παιχνίδι είναι σε ανοιχτή beta περίπου έναν μήνα τώρα, οπότε μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας, το μόνο που μου έκανε εντύπωση, ήταν το ότι οι χαρακτήρες που παίζεις έχουν ο καθένας ένα μοναδικό και ενδιαφέρον background, πράγμα που συμβαίνει και με τις αρένες που παίζεις.

Το “Mirrors Edge” είχε σειρά, αλλά χωρίς να μπορούμε να δούμε πολλά από το παιχνίδι, απλά παρακολουθώντας μια συνεντεύξεις από τα παιδιά που ασχολούνται με το παιχνίδι.

Η συνέντευξη έκλεισε με το “Battlefield, Hardline”, ένα παιχνίδι “Battlefield” που αναπτύζετε από την Visceral Games και έχει να κάνει με κλέφτες και αστυνόμους. Το demo που είδαμε ήταν αρκετά εντυπωσιακό, δείχνοντας μας πότε την μια και πότε την άλλη πλευρά, σε ένα μεγάλο χάρτη με την τρέλα του “Battlefield” παντού! Κτίρια που πέφτουν, οχήματα να πάρεις για βοήθεια, πύραυλους, σκόνες, ο κακός χαμός γενικότερα. Το παιχνίδια θα είναι στα χέρια μας στις 21.10.2014, με την beta του να τρέχει από σήμερα σε PC και PlayStation 4.

Αυτά και από την Electronic Arts, η νύχτα είναι μεγάλη όμως και έχουμε ακόμα άλλες δύο συνεντεύξεις τύπου, πάμε δυνατά λοιπόν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις