Top 10 (01.06.2014)

Μια βδομάδα και κάτι πριν την E3 το top10 είναι έτοιμο και σας περιμένει απολαύστε:

10. GameCube Controller στο WiiU:

Η Nintendo ανακοίνωσε μέσα στην βδομάδα ότι μαζί με το καινούργιο “Super Smas Bros.” για το WiiU θα βγάλει στην αγορά και έναν αντάπτορα που για την σύνδεση του μοχλού του GameCube στην κονσόλα. Πολλοί από τους fans τους παιχνιδιού έχουν αναφέρει ότι ο μοχλός αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να παίζεις το παιχνίδι, οπότε η μαμά Nindy τους άκουσε. Άγνωστο παραμένει αν ο μοχλός θα είναι συμβατός και με άλλα παιχνίδια, όπως το “Mario Kart 8”, ερώτημα που καίει αρκετούς gamers.

πηγή: ign.com

9. Το πρώτο DLC για το “Mario Kart 8”:

Αποκλειστικότητα για την Ιαπωνία, χωρίς να ξέρουμε κάτι για το έξω κόσμο, είναι το καινούργιο DLC για το “Mario Kart 8”, το δεύτερο για παιχνίδι της Nintendo (αν δεν κάνω λάθος). Πρόκειται για την καινούργια Mercedes GLA που θα κάνει την εμφάνιση της στο παιχνίδι στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρίας αμαξιών στην Ιαπωνία. Το όχημα αυτό θα είναι και το πρώτο αληθινό αμάξι που εμφανίζετε ποτέ στα “Mario Kart”!

πηγή: gamespot.com

8. Βρήκαμε τον “Thano”!

O αμερικάνος ηθοποιός Josh Brolin (M.I.B. III, Jonah Hex, Oldboy) είναι ο αυτός που θα δώσει ζωή στο μεγάλο villain από την Marvel στις κινηματογραφικές αίθουσες, κάνοντας την αρχή από το “Guardians of the Galaxy”. Ο ηθοποιός δεν θα είναι παρόν στα σκηνικά της ταινίας καθότι ο Thanos θα είναι εξολοκλήρου CGI αλλά θα δανείσει την φωνή του σε αυτόν.

πηγή: comingsoon.net



7. Λύσσαξε ο κόσμος με το “Watch_Dogs”!

Έτσι με τα πολλά και μετά από δύο αλλαγές ημερομηνίας το “Watch_Dogs” ήρθε στα χέρια μας, έτσι έχουμε:

1ον. Ο μεγαλύτερος σε πωλήσεις την 1η ημέρα τίτλος της Ubisoft. Χωρίς ακόμα να ξέρουμε τον ακριβή αριθμό τεμαχίων, ο τίτλος έχει πουλήσει τα άντερα του, με το sequel να είναι σίγουρο (λέτε να μας δείξουν τίποτα στην E3).
2ον. Έριξε το uPlay στο XboxLive! Η υπηρεσία της Ubisoft για το online ήταν εκτός για σχεδόν για μια μέρα όταν οι servers του παιχνιδιού γέμισαν, ανέλπιστα, με τόσους πολλούς gamers!
3ον. Έχουμε ένα video που συγκρίνει τα γραφικά από όλες τις πλατφόρμες που βγήκε το παιχνίδι, με το PC να είναι το καλύτερο στα ultra γραφικά του!

πηγή: gamespot.com, gameover.gr, ign.com

6. Google Vs. Ευρωπαϊκό Δικαστήριο:

Νίκη εναντίον του μελλοντικού “Skynet”!! Η Google μας έχει φακελώσει σε ΟΛΑ, όλα τα links, όλες οι σελίδες, και όλες οι αναζητήσεις μας είναι κάπου αποθηκευμένα με το όνομα μας! Έτσι πλέον, και με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, μπορείτε να υποβάλετε μια φόρμα, και η Goolge θα αναλύσει την υπόθεση και έπειτα θα διαγράψει από τα κιτάπια της τα likns και τις σελίδες (που έχετε επισκεφθεί) που επιθυμητέ εσείς! Αυτό είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς, που οι μεγάλες αυτές internet-ικές εταιρίες μας έχουν κάνει έρμαια διαφημίσεων κτλ. χωρίς την έγκρισή μας.

πηγή: thegang.gr

5. Τhe Order: 1886:

Το παιχνίδι αυτό πρόκειται για αποκλειστικότητα του PS4, ένα, ίσως, από τα αναμενόμενα παιχνίδια της κονσόλας. Πρόκειται για ένα action, shouter. Η ιστορία μας βάζει σε ένα τάγμα (μυστικό αν δεν κάνω λάθος), στο Λονδίνο του 19ου αιώνα αλλά με προηγμένη τεχνολογία (που δεν έχουμε ούτε εμείς σήμερα!) στα όπλα, καθώς και μαγεία! Το studio ανάπτυξης μας μιλά για ένα παιχνίδι που θα είναι σαν να βλέπεις διαδραστική ταινία, με τις σκηνές και το gameplay να μην κόβονται το ένα από το άλλο. Το παιχνίδι αν μη τι άλλο φαίνετε πολύ ωραίο σε γραφικά και μας δείχνει τι μπορεί να κάνει το PS4!

πηγή: gameover.gr

4. Quantum Break:

Και από την καινούργια αποκλειστικότητα του PS4 πάμε σε αυτή του Xbox One. Έτσι έχουμε το “Quantum Break” ένα παιχνίδι που αναπτύσσεται από την Remedy (δεν χρειάζονται συστάσεις εδώ) και θα είναι ένα cinematic-action παιχνίδι (όπως μας λέει ο Sam Lake σεναριογράφος του παιχνιδιού), που τα γεγονότα του θα καλύπτονται καλύτερα από μια τηλεοπτική σειρά (που θα είναι αποκλειστική και αυτή στο Xbox One). Στο παιχνίδι ο πρωταγωνιστής θα είναι ο ήρωας της ιστορίας, στην τηλεοπτική σειρά από την άλλην θα βλέπουμε τα γεγονότα από την ματιά των κακών της υπόθεσης! Καλή σαν ιδέα αλλά για να δούμε τι θα δούμε…

πηγή: gamespot.com

3. “The Walking Dead” και “The Wolf Among Us” σε Playstation 4 και Xbox One:

Η Telltale Games ανακοίνωσε ότι οι σειρές της, TWD season 1 και season 2 καθώς και το TWAU θα βγουν στην καινούργια γενιά κονσόλων σε retail μορφή μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Καλό νέο για την καινούργια γενιά που είναι στεγνή από παιχνίδια αλλά και για ακόμα μια φορά μεταφορές από την παλιά…

πηγή: gameover.gr

2. Νέο Resi στην E3 αλλά όχι το 7:

Τα νέα από το internet θέλουν να λένε αυτό! Έτσι η Capcom θα μα δείξει ένα Resident Evil στην E3 αλλά όχι το 7. Το παιχνίδι θα είναι, μάλλον, ένα action παιχνίδι με τρεις χαρακτήρες να κάνουν επανεμφάνιση σε αυτό, δύο από τους οποίους να έχουν να εμφανιστούν στην σειρά για πάνω από δέκα χρόνια (Barry Burton) και την τρίτη να είναι ενεργή στην σειρά (Jill Valentine). Για να δούμε μια βδομάδα έμεινε…

πηγή: enternity.gr
link: http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%A3%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-Resident-Evil-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%953/23928.html

1. Free games σε XboxLive Gold και Playstation Plus:

Έχουμε πολλά παιχνίδια δωρεάν αυτόν το μήνα και στις δύο υπηρεσίες. Από την μια η Microsoft αρχίζει να δίνει δωρεάν και στο Xbox One παιχνίδια με την υπηρεσία “Games With Gold”, από την άλλη η Sony συνεχίζει εκεί που είναι, έτσι έχουμε πέντε παιχνίδια από την μια και έξι από την άλλην! Μια χαρά για εμάς! Αλλά ας τα πιάσουμε ένα, ένα με την σειρά:

Microsoft: Η εταιρία βάζει για τα καλά τους κατόχους του Xbox One, δύο παιχνίδια από αυτόν τον μήνα, χωρίς να έχει πει την σειρά θα δώσει τα “Halo: Spartan Assault” και το άγνωστο “Max: The Curse of Brotherhood”.

Για την παλιά κονσόλα της τώρα, αυτόν το μήνα δίνει τρία παιχνίδια, σε αντίθεση με ότι μας έχει συνηθίσει. Από την 1η του μήνα μέχρι την 15η έχουμε το “Dark Souls”, ναι το RPG που έχει λυσσάξει ο κόσμος, τι και αν έχει βγει το 2ο αν δεν το έχετε παίξει, πρέπει! Από την 16η μέχρι το τέλος θα έχουμε στα χέρια μας δωρεάν το “Charlie Murder” ένα πολύ καλό indie game, που το έχω δοκιμάσει όταν βγήκε και είναι παραπολύ ωραίο game με πολύ γέλιο και απλόχερη διασκέδαση! Μαζί θα έχουμε το “Super Street Fighter IV: Arcade Edition”, σαν δώρο γιατί η υπηρεσία κλείνει έναν χρόνο.

Sony: Η εταιρία από την Ιαπωνία θα μας τρελάνει και αυτόν τον μήνα με τα δώρα, έτσι με μια συνδρομή στο “PS Plus”, και αν έχετε και τις τρεις κονσόλες της εταιρίας, μας δίνει έξι δωρεάν παιχνίδια, δύο για κάθε κονσόλα, ας τα πάρουμε και αυτά με την σειρά: για PS4, το “Trine 2, Complete Story” και “Shooter Ultimate”, για το PS3 τα “NBA 2K14”, το καλύτερο ίσως basket-game που έχει βγει, και “Sly Couper, Thieves in Time”, ένα παιχνίδι από μια πολύ καλή και ποιοτική σειρά της Sony, και τέλος για το, φοριτό, PS Vita τα “Terraria” και “Mutant Mudds, Deluxe”. Sorry παιδιά δεν μπορώ να πω πολλά για τους τίτλους της Sony γιατί δεν τα πολυγνωρίζω.

Τέλος, τα πράγματα είναι καλά για εμάς με όλα αυτά τα δωρεάν παιχνίδια οπότε μην το πολυψάχνετε, απλά παίξτε!

πηγή: gamespot.com
link: https://www.youtube.com/watch?v=Bwn2nl28pC0 , https://www.youtube.com/watch?v=ImvPz-l5Tjk

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις