Top 10 (13.04.2014)

Ωραία και καλά νέα μας έφερε η σοδιά και αυτή την εβδομάδα! Και πιο νωρίς από τις άλλες Κυριακές (για χάρη της δουλείας!), σας τα παρουσιάζω:


10. Νέα από τα “Teenage Mutant Ninja Turtles”:
Καταρχάς έχουμε νέα όσο αναφορά τις φωνές των χαρακτήρων. Ανακοινώθηκε ότι την φωνή του “μπλε” Leonardo στην ταινία θα την κάνει ο Johnny Knoxville (Jackass, M.I.B. II) και αυτή του μέντορα των χελωνών, Splinter, ο Tony Shalhoud (Monk, M.I.B. II), αλλά στο πλατό τον χαρακτήρα θα τον υποδυθεί ο Danny Woodburn (Watchmen, Mirror Mirror). Τέλος βγήκαν και κάποια διαφημιστικά posters για την ταινία:




πηγή: empireonline.com







9. Πλάνα και Concept-Art από ακυρωμένο Star Wars τίτλο:
Ήρθε η ώρα να βάλουμε τα κλάματα! Ακυρωμένος τίτλος Star Wars με πρωταγωνιστή των Darth Maul… Μα είναι δυνατόν δε π**στη μου!!! Δηλαδή τι άλλο για να είναι πιο cool και γ**ατο ένα Star Wars παιχνίδι από τον Darth Maul

Ας μαζέψω όμως τα δάκρυα και ας πάμε στην είδηση. Το GameInformer έβγαλε στην φόρα concept-art από αυτόν τον ακυρωμένο τίτλο. Από τις πληροφορίες που έχουμε θα παίζαμε με τον Maul τόσο στα “μαθητικά” του χρόνια όσο και πιο μετά στο “Clone Wars” και όχι μόνο. Μετά η LucasArt είπε στο studio ανάπτυξης του παιχνιδιού (Red Fly Studio) να βάλουν μέσα στο σενάριο και την Darth Talon. Τέλος το project εγκαταλείφθηκε διαπαντός με μόνο τα σχέδια και ένα πολύ μικρό gameplay video να βρήσκουν το δρόμο για τα χέρια μας!

πηγή: gameinformer.com, gameworld.gr

8. Νέο υλικό από το “The Evil Within”:
Δεν έχω να πω πολλά για ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για το 2014. 26 Αυγούστου… Α! Και ένα καινούργιο trailer!

πηγή: gameover.gr

7. Νέες εικόνες από το “Transformers: Age of Extinction”, δείχνουν, σχεδόν, όλα τα robot:

Έτσι έχουμε καινούργιο concept-art από την ταινία που περιέχει πολλά robot, δεν θα έλεγα όλα, αλλά αρκετά από αυτά, πηγαίνετε στο link και απολαύστε:

πηγή: comingsoon.net




6. Season Pass για το “Watch_Dogs”:
Η Ubisoft ανακοινώσε το season pass για το παιχνίδι. Αυτό θα κοστίζει 19.99 δολάρια (φαντάζομαι και τόσα ευρώ) και θα περιέχει όλα τα DLC, όταν βγούνε, καθώς και νέους χαρακτήρες, νέα όπλα και αποστολές. Μια από τα ίδια όπως όλα τα season pass…

πηγή: gameover.gr

5. Marvel News:
Για αρχή έχουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο της season της σειράς “Agents of S.H.I.E.L.D” θα εμφανιστεί για ακόμα μια φορά ο Samuel L. Jackson για να υποδυθεί το Nick Fury. Τα γεγονότα αυτού θα παίρνουν μέρος μετά το τέλος της 2ης ταινία του Captain America, χωρίς να μπορώ να πω πολλά για να μην προβώ σε spoilers.

Η επόμενη απόπειρα για το κινηματογράφο του studio θα είναι το “Guardians of the Galaxy”, από την οποία μας έχει δοθεί ήδη ένα trailer και τώρα έχουμε στα χέρια μας το πρώτο clip από αυτή. Η ταινία θα προβληθεί την 1 Αυγούστου του 2014.

πηγή: comingsoon.net, ign.com

4. “DragonBall Minus”:
Βγήκε το “Jaco the Galactic Patrolman” (το prequel του DB) σε έκδοση που περιέχει όλα τα τεύχη και μέσα σε αυτό υπάρχει και άλλο ένα κεφάλαιο στο DB, σε αυτό βλέπουμε για 1η φορά την μητέρα του Goku! Στο link που ακολουθεί μπορείτε να το κατεβάσετε και να το διαβάσετε σε αγγλικά:

πηγή: dblegends.com

3. Xbox One update:
Το σημαντικό σε αυτό το update της κονσόλας είναι ότι πλέον μπορείτε να ανεβάσετε τα video που καταγράφετε απευθείας στο YouTube! Απλά γράφετε το video, του κάνετε κάποιο edit και μετά κατευθείαν στο YouTube. Αυτό θα δίνει και κάποια Media Achievements στον χρήστη. Γενικός αυτή η λειτουργία αφαιρεί πολύ κόπο και χρόνο. Από την άλλην όχθη η SONY δεν έχει αλλάξει στάση πάνω στο θέμα και δεν αφήνει τους παίχτες του PS4 να ανεβάσουν στο διάσημο site.

πηγή: gameworld.gr

2. Gameplay video από το DLC τουArkham Origins”:
Το όνομα του οποίου ακούσει στο “Cold, Cold Heart”, με πρωταγωνιστή κακό τον Mr.Freeze. Το DLC θα φέρει μαζί του, νέες αποστολές, νέους εχθρούς, νέα στολή για τον Batman καθώς και νέα gadgets. Ημέρα κυκλοφορίας έχει οριστεί η 22 Απρίλη.

πηγή: gameover.gr

1. Έρχεται η 1η single-player καμπάνια στο “Hearthstone”:
         
Το όνομα της θα είναι “Curse of Naxxramas”. Σε αυτή την καμπάνια θα προστεθούν τριάντα καινούργιες κάρτες για το παιχνίδι (μια Legendary σίγουρα έχει ανακοινωθεί), καθώς και ένα καινούργιο board.

Πέρα από αυτό, οι μάχες θα είναι δομημένες όπως το “μπουντρούμι” του Naxxaramas στο WoW, με πέντε στάδια που θα διαρκέσουν πέντε βδομάδες. Στο καθένα από αυτά θα υπάρχουν αρκετά bosses με δικιές τους δυνάμεις και κάρτες για να κερδίσουμε. Για να μπεις στην καμπάνια θα πρέπει να πληρώσεις κάποιο ποσό, είτε σε κανονικά χρήματα, είτε σε gold από το παιχνίδι!

Τέλος θα υπάρχουν καινούργιες δοκιμασίες για κάθε μια από της class ξεχωριστά.

Όλα αυτά φαντάζουν πολύ ωραία και είναι μια προσθήκη που έπρεπε να μπει στο παιχνίδι για να το εμπλουτίσει, όχι μόνο με καινούργιες κάρτες αλλά και με διαφορετικά modes. Ημερομηνία ακόμα δεν έχουμε, με την Blizzard απλά να μας λέει για ότι θα βγει πρώτα στα PC, μετά σε Mac και τέλος στα iPad.

πήγη: ign.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις