Top 10 (06.04.2014)

Άλλη μια βδομάδα πέρασε. Όχι και τόσα πολλά τα νέα είναι η αλήθεια, ή τουλάχιστον όχι τόσα που να αξίζουν αναφοράς! Πάμε στο top 10, λοιπόν, για σήμερα Κυριακή έξι του Απρίλη.


10. Πεντάχρονος βρήκε κενό ασφαλείας στο Xbox One!
Ο Kristoffer Von Hassel, ένα πεντάχρονο αγόρι, ήθελε να παίξει με το Xbox One του πατέρα του, ή μάλλον καλύτερα με τα “ενήλικα” παιχνίδια του πατέρα του, έτσι μετά από πολλές προσπάθειες να βρει τον κωδικό για το One, βγήκε σε μια οθόνη που σου ζητάει να επαληθέψεις των κωδικό, εκεί  βάζοντας μόνο κενά κατάφερε να μπει στο λογαριασμό! Η Microsoft αφού είδε το πρόβλημα, έβαλε το όνομα του μικρού στους συντελεστές για την ασφάλεια του Xbox Live, μαζί δώρο του έδωσαν τέσσερα παιχνίδια για την κονσόλα, μια ετήσια συνδρομή για το Live καθώς και πενήντα δολάρια! Καθόλου άσκημα.

πηγή: gameworld.gr

9. Trailer για το “The Expendables III”:
Δεν ξέρω αν ανήκετε σε εμάς, αλλά η γενιά του 90’s μεγαλώσαμε βλέποντας ταινίες με αυτούς τους, ματσό, τύπους να γ**αν και να δέρνουν! Τα δύο πρώτα μέρη της σειράς ήταν ωραία για αυτό που προσπαθούσαν να κάνουν και το πέτυχαν με το παραπάνω, οπότε την τρίτη προσπάθεια την προσμένω με περισσή αγωνία, απλά και μόνο για να δω που θα το πάνε με το cats αυτής!

πηγή: empireonline.com

8. Πράγματα που, μάλλον, δεν ξέρετε για το “The Walking Dead”:
Υπάρχει ένα κανάλι στο YouTube που μας πληροφορεί για πράγματα που δεν ξέρουμε όσο αναφορά καμενιές, όπως σειρές ταινίες και άλλα. Σε αυτό λοιπόν έφτιαξαν ένα επεισόδιο που αφορά το “The Walking Dead” την σειρά, παρακολουθήστε και μάθετε:

πηγή: kotaku.com

7. Τι θα έγραφαν τα εξώφυλλα των παιχνιδιών, αν ήταν 100% ειλικρινά:
Για την πλάκα του πράγματος, είδα σε ένα site τι θα έπρεπε να γράφουν επίσης κάποια παιχνίδια στα εξώφυλλα τους! Όχι κάτι το μεγάλο, απλά πράγματα για να καταλαβαίνουμε και εμείς οι, καημένοι καταναλωτές, που πάμε να δώσουμε τα λεφτά μας! Αξίζει να πάτε στο link και να τα ψάξετε όλα! (Αν δεν γνωρίζετε πολλά από videogames, μην μπείτε στον κόπο να το δείτε!)

πηγή: kotaku.com

6. Νέο trailer για τον καινούργιο “Godzilla”:
Δεν θα πω πολλά, πολλά για την καινούργια ταινία “Godzilla”, ο πρωταγωνιστής της τα λέει όλα (ο μεγαλύτερος Godzilla που έγινε ποτέ!!)! Παρακολουθήστε το καινούργιο trailer αυτής και υπομονή μέχρι τις 16.05:

πηγή: comingsoon.net

5. Box Art, trailer και ημέρα που θα βγει το “Shadow of Mordor”:
Αυτό πρόκειται για ένα καινούργιο παιχνίδι που θα διαδραματίζετε στο κόσμο του “Lord of the Rings”. Είναι χρονικά τοποθετημένο ανάμεσα στα “The Hobbi” και “L.O.T.R.”, και μιλά για την άνοδο της Mordor. Θα έχουμε τον ρόλο ενός ranger που δεν λέει να πεθάνει! Έχει μπει μέσα του κάποιο είδος δακτυλιδοφαντασμάτος που του επιτρέπει να δει πράγματα καθώς και να πάει στην διάσταση του δακτυλιδιού (εκεί που πάει ο Bilbo και ο Frodo όταν φοράν το δακτυλίδι). Το παιχνίδι θα έχει μνήμη και κάθε εχθρό που θα αφήνετε ζωντανό, αν το ξανασυναντήσετε, θα σας θυμάται και θα έχει και μια, κάποια, εξέλιξη ως χαρακτήρας. 07.10.2014, λοιπόν για να ψάξουμε για ακόμα μια φορά την Middle-Earth.

πηγή: ign.com







4. Hearthstone σε iPad:
Για αρχή τουλάχιστον μόνο σε Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία! Το καλό είναι ότι παίρνουμε γραμμή σιγά-σιγά αλλά πότε θα βγει στις android συσκευές να καούμε και εμείς??? Μέχρι τότε PC….

πηγή: ign.com

3. Φήμες για PS4 bundle με PSVita:
Το Amazon UK έκανε την πατατιά αυτή τη φορά και έχει βάλει για προπαραγγελία αυτό το bundle. Η τιμή που αναγράφετε είναι γύρω στα 600 ευρώ, καθόλου άσκημα. Το αν αυτό ισχύει ή όχι η SONY δεν έχει πει κάτι αλλά πρόκειται για πολύ καλή ευκαιρία για όλους αυτούς που θέλουν και τα δύο μηχανήματα στην συλλογή τους.

πηγή: gameover.gr

2. Η Microsoft παρουσιάζει την δύναμη του “Cloud Computing”:
Όσοι ασχολούνται με τον χώρο θα είχαν ακούσει για αυτό στην περσινή E3 που παρουσιάστηκε πιο εκτεταμένα το Xbox One. Έχει να κάνει λοιπόν με μια δυνατότητα του μηχανήματος να τρέχει πράγματα από τους servers της Microsoft χωρίς να κουράζει τον επεξεργαστή της κονσόλας, αφήνοντας τον να κάνει άλλες ενέργειες για πιο ομαλό παίξιμο (όπως π.χ. να μην πέφτουν τα FPS). Καλή τεχνολογία που ακόμα δεν την έχουμε δει στην πράξη όμως…


πηγή: gameworld.gr
 


1. Trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας του “The Wolf Among Us: Episode 3”:
Αν δεν έχετε ακόμα παίξει τα δύο προηγούμενα δεν έχετε καμία δικαιολογία. Το παιχνίδι είναι φοβερό, από σεναρικής πλευράς, και όχι μόνο! Έτσι η Telltale Games, μετά από αρκετή αναμονή, μας δίνει και το 3ο στις εννέα αυτού του μήνα. Δεν έχω να πω κάτι για να μην προβώ σε spoilers, απλά αν δεν σας αρέσει το παιχνίδι, για κάποιο λόγο, πίαστε να διαβάσετε το comic από όπου πήρε το σενάριο του, “Fables” λέγετε! Μέχρι τότε πάμε για ένα trailer του 3ου επεισοδίου!

πηγή: gameworld.gr, totalxbox.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις