Top 10 (11.05.2014)

Ok, φτάσαμε στο 10ο top 10 στην σειρά αγαπημένε μου (μοναδικέ) αναγνώστη!! Δεν έχω να πω πολλά ευχαριστώ μόνο όσους από εσάς (τους πέντε-έξι!) με διαβάζετε κάθε Κυριακή! Τα καλύτερα έρχονται!

Πάμε στα της βδομάδας τώρα, για ακόμα μια φορά δεν είχαμε πολλά νέα, αλλά μπαίνουμε σιγά-σιγά στην αναμονή της E3 και εκεί τα νέα θα έρθουν σωρηδόν, οπότε υπομονή…!

10. Δεν θα υπάρξει “Need for Speed” αυτή τη χρονιά:

Ο λόγος είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα της EA ότι θέλουν να δουλέψουν καλύτερα για τον επόμενο τίτλο της σειράς και χρειάζονται χρόνο για αυτό. Βέβαια αυτό ίσως να έπρεπε να το σκεφτούν εδώ και (τουλάχιστον) πέντε χρόνια που τα “N.F.S.” δεν θα έλεγα ότι έχουν την αίγλη που είχαν παλιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο είχαμε καινούργιο τίτλο κάθε χρόνο εδώ και δώδεκα χρόνια!

πηγή: gameover.gr

9. “Transformers: Rise of the Dark Spark” :

Το ότι το παιχνίδι θα είναι κάτι μεταξύ των ταινιών και των παλιών “Cybertron” παιχνιδιών το έχω αναφέρει και πιο παλιά. Οι χαρακτήρες που θα είναι επιλέξιμοι λοιπόν, από αυτή την ένωση, θα φτάνουν τον αριθμό των σαράντα. Βρήκε το φως προς την δημοσιότητα, επίσης και η ημερομηνία που θα βγει το παιχνίδι… Έκπληξη, έκπληξη… Είναι κοντά με αυτήν της κινηματογραφικής ταινίας, δηλαδή, 24 Ιουνίου. Το πράγμα βρομάει για εμένα, γιατί ποτέ τα παιχνίδια που ήταν από ταινίες δεν είναι καλά και αντί να βγάλουν κάτι πάνω στις βλακείες του Michael Bay θέλουν να γ***σουν το σύμπαν που έφτιαξαν τα “Cybertron” παιχνίδια που είναι πάρα πολύ ωραίο…

πηγή: thegang.gr

8. Η “Agent Carter” έρχεται:

Η “Agent Carter”, λοιπόν είναι ένα spin-off λίγων λεπτών από την πρώτη ταινία “Captain America”, που ήταν “δωράκι” στα DVD και Blue-Ray του “Iron Man 3”. Σε αυτό είδαμε τις περιπέτειες της αγαπημένης του Cap. μετά τον “θάνατο του”. Έτσι το ABC, κανάλι που έχει και την σειρά “Agents of S.H.I.E.L.D” (η οποία περιπίπτοντος θα πάει και για 2η season), είπε ότι έχει στα σκαριά σειρά πάνω στην κυρία Peggy Carter και τα μετέπειτα της ζωής της, επίσης μέσα στην βδομάδα μας έδειξαν και το official logo της σειράς.

πηγή: comingsoon.net

7. Νέο trailer για το “Dawn of the Planet of the Apes”:

Καταρχάς, μακρινάρι τίτλος! Όσοι από εσάς δεν έχετε την 1η ταινία αυτής της σειράς (“Rise of the Planet of the Apes”) σας οικτίρω και τραβάτε δείτε την γιατί η ταινία είναι γ**άτη! Πάμε στα καινούργια τώρα, το δεύτερο μέρος θα βγει στους κινηματογράφους στις 16 Ιούλη του τρέχοντος έτους. Από αυτό μας έδωσαν ένα ακόμα trailer (εντάξει το 2ο είναι μην γκρινιάζουμε από τώρα!), παρακολουθήστε:

πηγή: comingsoon.net

6. Βγήκε το πρώτο trailer από την σειρά “Gotham”:

Το κανάλι FOX είχε ανακοινώσει πιο παλιά ότι αυτό το χειμώνα θα έχουμε κοντά μας μια σειρά prequel του Batman που θα ασχολείται με τα πρώτα βήματα του Gordon στην αστυνομία του Gotham. Μέσα στην βδομάδα λοιπόν το κανάλι μας έδωσε το πρώτο trailer αυτής, που περιέχει σκηνές, αν κατάλαβα καλά, μόνο από το pilot επεισόδιο:

πηγή: empireonline.com

5. Οι χαρακτήρες του “Watch_Dogs”:

Για ακόμα μια φορά και άλλο ένα trailer για το παιχνίδι! Δεν θα πω πολλά απλά δείτε:

πηγή: gameworld.gr

4. Το πρώτο, ολόκληρο, trailer του “Street Fighter: Assassin’s Fist”:

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια άλλη μια σειρά από videogames που γυρίζετε αποκλειστικά στο YouTube και χρηματοδοτείτε από το κανάλι Machinima, γνωστό videogame-άδικο κανάλι. Έχουμε να κάνουμε με το origin κάποιων πρωταγωνιστών από το γνωστό παιχνίδι, προς το παρόν του Ryu και του Ken, παρακάτω βλέπουμε. Αν πάρει από την προγενέστερη σειρά του καναλιού “Mortal Kombat: Legacy”, λογικά θα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ καλό και ποιοτικό αποτέλεσμα. Η σειρά θα είναι κοντά μας στις 23 αυτού του μήνα στο κανάλι της Machinima.

πηγή: comingsoon.net, gamespot.com

3. Τι είναι το “Mario Kart TV”:

Αυτό είναι το 1ο application της Nintendo για κινητά, tablets και PC. Πρόκειται για μια εφαρμογή που θα επιτρέπει στο χρήστη να δει, να επεξεργαστεί και να ανεβάσει στο YouTube τα αγαπημένα του video και στιγμιότυπα από τους δικούς του αγώνες και όχι μόνο. Επίσης θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την κατάταξή σας στο παιχνίδι ανά πάσα στιγμή. Όλα αυτά από το τέλος του μήνα που θα βγει και το “Mario Kart 8” στο WiiU.





πηγή: gameworld.gr

2. Reboot στις ταινίες “Power Rangers”:

Η εταιρία “Saban Brands” που έχει τα δικαιώματα των “Power Rangers”, έκανε συμφωνία με την “Lionsgate” γνωστή εταιρία παραγωγή ταινιών (βλ. την σειρά ταινιών “Saw”) για την μεταφορά, για ακόμα μια φορά, από την αρχή πάλι, στον κινηματογράφο. Εγώ σαν παιδάκι έχω λιώσει να βλέπω την 1η και την 2η γενιά των “Power Rangers”, καθώς και την 1η κινηματογραφική μεταφορά τους. Για να δούμε τι και αν θα είναι καλή αυτή η προσπάθεια γιατί το hype, εξαιτίας της νοσταλγίας μου, είναι υψηλό.

πηγή: youtube.com/user/machinima

1.The Walking Dead: Season Two Episode 3”:

Η Telltale ανακοίνωσε τον ερχομό του τρίτου επεισοδίου της δεύτερης season του παιχνιδιού, το οποίο ακούσει στο όνομα “In Harms Way”. Η ανακοίνωση ήταν ξαφνική και το μόνο που είχαν βγάλει πιο πριν ήταν μια εικόνα από αυτό στην αρχή της βδομάδας. Τέσπα, το επεισόδιο βγαίνει στις 14 του Μάη στην χώρα μας τόσο για Xbox360 όσο και για το PS3 και μια μέρα πριν στο PC παγκόσμια. Όσοι δεν έχετε παίξει την πρώτη season, ΠΡΕΠΕΙ να την παίξετε οσονούπω, όπως επίσης και το “The Wolf Among Us” από το ίδιο studio ανάπτυξης!

πηγή: eurogamer.net


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις